Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

MENAXHER SHITJESH JU, NUK KENI NEVOJE TE SHKONI NE GJERMANI PER TE PUNUAR! KOMPANIA GJERMANE "VIVENSO" OFRON VENDE PUNE SI MENAXHER SHITJESH NE TE GJITHE SHQIPERINE!!

Paga: Rroga baze 60.000 leke + perqindje %. |

Part Time ose Full Time. Mjafton vetem te keni makinen tuaj, nje komunikim te mire dh...

Botuar më 18/09/2020
Rroga baze 60.000 leke + perqindje %.

AGJENT MARKETINGU KOMPANIA R & B ALBANIA

Paga: page baze + perqindje |

Kompania r&b albania kerkon te punesoje agjent shitjesh ne terren me ose pa eksperience.per te gjithe ju qe deshironi nje rroge mbi mesataren e standartit europian,ky eshte vendi i duhur. kompania ofron trajnim falas. mosha e preferuar 20-30 vjec. aplikanti duhet te zoteroj patente te klasit b dhe makine personale.shpenzimet e karburantit mundesohen nga punedhenesi., tiranë, Adresa: rruga Aleksandri i Ri, Tiranë

Botuar më 22/09/2020
page baze + perqindje

AGJENT PROMOTOR KOMPANIA A&R ALBANIA

Paga: page baze |

Kompania a&r kerkon te punesoje 10 vajza promocioni per produkte shendetsore.promocioni kryhet ne zyre jo ne terren.ofrohen kushte te mira punesimi dhe page e kenaqshme., Tiranë

Botuar më 22/09/2020
page baze

AGJENT MARKETINGU KOMPANIA R & B ALBANIA

Paga: baze+perqindje |

Kompania r&b albania kerkon te punesoje menaxher /e shitjesh ne terren me ose pa eksperience.per te gjithe ju qe deshironi nje rroge mbi mesataren e standartit europian,ky eshte vendi i duhur. kompania ofron trajnim falas. mosha e preferuar 20-30 vjec. aplikanti duhet te zoteroj patente te klasit b dhe makine personale.shpenzimet e karburantit mundesohen nga punedhenesi., tiranë, Tiranë

Botuar më 22/09/2020
baze+perqindje

AGJENT KOMPANIA R & B ALBANIA

Paga: page baze+ perqindje |

Kompania a&r kerkon te punesoje 10 vajza per prezantim te produkte te ndryshme ne terren .ofrohen kushte te mira punesimi dhe page e kenaqshme.tiranë, adresa: rruga aleksandri i madh, tiranë, Adresa: rruga "Aleksandri i Madh", Tiranë

Botuar më 22/09/2020
page baze+ perqindje

AGJENT MARKETINGU KOMPANIA R & B ALBANIA

Paga: page baze + perqindje |

Kompania r&b albania kerkon te punesoje agjent shitjesh ne terren me ose pa eksperience.per te gjithe ju qe deshironi nje rroge mbi mesataren e standartit europian,ky eshte vendi i duhur. kompania ofron trajnim falas. mosha e preferuar 20-30 vjec. aplikanti duhet te zoteroj patente te klasit b dhe makine personale.shpenzimet e karburantit mundesohen nga punedhenesi., Tiranë

Botuar më 22/09/2020
page baze + perqindje

KAMARIER/E CAKA'S BAKERY Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Prioritet kane ata qe kane eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, Tiranë

Botuar më 22/09/2020
e kenaqshme

OPERATOR Azienda italiana cerca

Paga: pagamenti elevati |

Call center con operatori di lingua italiana per presa appuntamenti FASTWEB. Appuntamenti telefonia Fastweb

Botuar më 22/09/2020
pagamenti elevati

SHITESE Byrektore-Akullore Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/ Ndihmese. Kushte te mira pune, mosha deri 35 vjec, Adresa: Adresa: Rr. “Myslym Shyri”, perballe Albtelecom, Tiranë

Botuar më 22/09/2020
e kenaqshme

EKONOMISTE Akullore Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Paga dhe kushte shume te mira, me eksperience, mosha deri 35 vjec, Adresa: Adresa: Rr. “Myslym Shyri”, perballe Albtelecom, Tiranë

Botuar më 22/09/2020
e kenaqshme

NDIHMES KAMARIER/E FURRE BUKE PASTICERI ELINIKON Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+sigurime |

Orari i punes 4 ore/dite (paradite)Ofrohet ambjent, kushte pune shume te mira, mosha mbi 18 vjec., per me shume informacion na kontaktoni ne adresen e-mailit ose telefononi nga ora 9:00-15:00, Adresa: Vendi i punës: “ELINIKON” Komuna e Parisit, Kompleksi Kika 2, rruga Tish Daija, Tiranë

Botuar më 21/09/2020
e kenaqshme+sigurime
)