Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJESE

NJOFTIME PUNE - PASTRIM KIMIK ROYAL

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me ose pa eksperience pune. Mosha mbi 30 vjeç. Ofrohen kushte te mira pune

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rruga Panorama, tek rr. Jordan Misja
Tiranë

Botuar më 27/05/2023

)