Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETORE BYREKU

Njoftime pune - Byrektore

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te kete eksperience pune. Orari punes: 07:00 - 13:00. Ofrohen kushte te mira pune

Detyrat dhe Pagesa

Pagesa 40.000 leke

Kontakte

Prane TRegut te Madh

Botuar më 19/03/2023

)