Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane perso...

Botuar më 16/11/2019
shume e kenaqshme

AGJENT MARKETINGU KOMPANIA R & B ALBANIA shpall konkursin per 50 vende te reja pune vakante si

Paga: baze + perqindje |

Ne fushen e marketingut.Kriteret: Mosha 25-35 vjec. -Aplikantet te kene leje drejtimi klasi B -Makine personale. -Prioritet kane aplikantet cift. Per info telefoni ne nr, Tiranë

Botuar më 17/11/2019
baze + perqindje

SANITARE Shtepi private Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e pjesshme | Paga: e kenaqshme |

Per 3 here ne jave, me pervoje pune, Adresa: Rr. Gjin Bue Shpata, prane shkolles Emin Duraku, Tiranë

Botuar më 16/11/2019
e kenaqshme

PUNETOR KOMPANIA MASGLASS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ne veshjen e xhamave me qese, te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te paraqiten ne adresen:, Adresa: Rruga Bedri Karaici, perballe fabrikes Birra Tirana, Tiranë

Botuar më 16/11/2019
e kenaqshme

PASTRUESE Hotel Selvia Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+ siguracione |

Puna me dy turne, 7 ore, Adresa: Tek Selvia, Tiranë

Botuar më 16/11/2019
e kenaqshme+ siguracione

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane personat me eksperience pune ne kete fushe, Tiranë

Botuar më 16/11/2019
shume e kenaqshme

SHOFER Kompani Private

Paga: e kenaqshme |

Mosha deri 45 vjeç. Te kete patente te klasit B. Te jete me eksperience pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra".

Botuar më 15/11/2019
e kenaqshme

AGJENT SHITJESH Kompania Soad & Egsi, me eksperience pune 28 vjeçare ne Tregetimin e Produkteve te ndryshme te bulmetit Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

* Te mirembaje rrjetin e klienteve ekzistues dhe te identifikoje kliente te rinj per kompanin. * Te mundesoje shitje nga gjithe gama e produkteve, pjese e katalogut. * Te marri pjese ne trainime te ndryshme qe ofrohen nga kompania. * Te vizitoje mesatarisht 3 here ne muaj cdo klient te zones se tij te cilet i ka dhe te regjistruar ne sistem. * Te kete mbaruar Arsimin e Larte. * Te kete eksperienca pune te kesaj natyre te meparshme.(3-5 vjet), Adresa: Autostrada Tirane Durres, km 5, Mezez, Kashar

Botuar më 15/11/2019
e kenaqshme

SHITESE BENETTON ALBANIA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kujdeset per sherbimin ndaj klientit dhe sigurohet qe te plotesoje cdo kerkese te tij. Realizon objektivat e percaktuara per shitjen e produkteve. Kryen procesin e hapjeve ne kohe te koleksioneve te reja. Kontrollon artikujt dhe ben zevendesimin e masave te tyre. Mban pergjegjesi per produktet ne dyqan. Kualifikimet: Te punoje ne grup dhe te kete iniciative, aftesi shume te mira komunikuese, eksperienca perben avantazh., dergoni cv-ne tuaj ne adresen e email-it ose kontaktoni ne nr:, Tiranë

Botuar më 15/11/2019
e kenaqshme

SHITESE BUTIK DIAMOND Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ofrohen kushte te mira pune, me eksperience pune., Adresa: Tek Brryli, Tiranë

Botuar më 15/11/2019
e kenaqshme

MENAXHERE SHITJESH SAINT LONDON SHOES

Kontrata: Kohe e plote | Paga: page e kenaqshme |

Gjuhet e huaja: anglisht, Te kete aftesi shume te mira komunikimi me klientet, te jete e shkathet, me eksperience ne kete fushe, preferohet 25-35 vjec, te kete njohuri financiare marketingu dhe komjuterike, te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 15/11/2019
page e kenaqshme
)