Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAMARIER/E

Njoftime Pune - BOTANY BAR

Kërkon të punësojë

Kriteret

Orari 15:00 - 21:00

Detyrat dhe Pagesa

30.000 Leke

Kontakte

Rruga Selite e Vjeter, Kopshti Botanik
Tiranë

Botuar më 26/05/2023

)