Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane perso...

Botuar më 10/02/2020
shume e kenaqshme

PUNONJES FOTO ANDI Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 |

Kerkohet te punesohet nje vajze ose zonje ne nje studio fotografike,me ekperience pune,te njohe mire photoshopin, Adresa: Tek Instituti Bujqesor, Tiranë

Botuar më 18/02/2020
30000

PASTRUESE FURRE BUKE NELA Kërkon të punësojë

Paga: paga e diskutueshme |

Orari 17.00-21.00, Tiranë

Botuar më 18/02/2020
paga e diskutueshme

PUNETOR MAGAZINE A & B - 2 Eshte distributor i autorizuar i Coca-Cola per Tiranen.Kerkon te punesoje puntore magazine,ngarkim shkarkim,te jete njohes i transpaletes si dhe i karelit(pirunist)

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 30.000 leke dhe sigurime shoqerore te paguara. |

Leje drejtimi: kategoria b, eksperience pune jo me pak se 2 vjet ne te njejtin sektore, puntor magazine njohes i transpaletes dhe karelit(pirunit)sistemim magazine,ngarkim shkarkim furgonash., Adresa: Rruga 5 Maji,prane ish pelicerise, Tiranë

Botuar më 18/02/2020
30.000 leke dhe sigurime shoqerore te paguara.

PUNONJESE Eprint Kërkon të punësojë

Paga: 25.000 leke + siguracione te paguara |

(F) me ose pa eksperience pune. Puna turni i dyte, 7 ore. Nje dite pushim ne jave, Adresa: Rruga Muhamed Gjollesha, Rruge Kryesore, Inxhinieria e Ndertimit

Botuar më 18/02/2020
25.000 leke + siguracione te paguara

AGJENT SHITJESH Profesionisti Recruitment Agency Pjesë e Çelësi Media Group, për llogari të një Klienti lider në sektorin e shitjes B2B, është në kërkim të një

Paga: E kenaqshme |

• Diplomë Universitare (Administrim Biznesi, Marketingu ose fushë përkatëse)• Eksperiencë e mëparshme si agjent shitje;• I orientuar drejt qëllimit për të maksimizuar shitjet;• Aftësi të mira komunikimi dhe aftësi në ndërtimin e marrëdhënieve me profesionistë të të gjitha niveleve organizative;• Aftësi të shkëlqyera organizative dhe negociuese;• Aftësi në zgjidhjen e problemeve, agjenti i shitjes do të mbikëqyrë marrëdhëniet e kompanisë me klientët e saj të rinj apo ekzistues. ju do të jeni përgjegjës për marrjen dhe mirëmbajtjen e klientëve duke kuptuar kërkesat e tyre. qëllimi është që të kontribuojmë në mbajtjen dhe zhvillimin e biznesit për të arritur sukses afatgjatë. • zhvillimi i një marrëdhënie të fortë dhe të besueshme midis klientëve kryesorë dhe kompanisë;• kuptimi plotë i nevojave dhe kërkesave kryesore të klientit;• zgjerimi i marrëdhënieve me klientët ekzistues duke propozuar vazhdimisht zgjidhje që përmbushin objektivat e tyre dhe sjelljen e klientëve të rinj;• sigurimi që produktet dhe shërbimet e duhura u janë dorëzuar klientëve në kohën e duhur;• të shqyrtojë dhe zgjidhë çdo çështje apo ankesë të klientët;• gjenerimi i shitjeve të reja dhe bashkëpunimi me ekipin e shitjes për të maksimizuar fitimin• përgatit raporte të rregullta për progresin dhe parashikimet e shitjeve tek supervizori i tij;• detyra të tjera që mund të caktohen duke marrë parasysh pozicionin., në rast se posedoni cilësitë e listuara më sipër, ju lutem të dërgoni cv tuaj duke specifikuar pozicionin në fjalë në adresën tonë elektronike

Botuar më 18/02/2020
E kenaqshme

OPERATOR Profesionisti Recruitment Agency Operatori I shitjeve do të jetë ndërlidhësi midis kompanisë dhe klientëve të saj aktual dhe potencial. Kandidati i suksesshëm do të jetë në gjendje të ofrojë zgjidhjen efektive të çështjeve, ankesave dhe kërkesave

Paga: E kenaqshme |

• Diplomë Universitare (Gjuhë-Letërsi, Marketing ose fusha të ngjashme)• Eksperiencë e mëparshme në call center;• Aftësi telefonike dhe komunikuese shumë të mira;• Shkathtësi në hedhjen e të dhënave;• Vëmendje ndaj detajeve, • merr informacionin e klientit duke i kontaktuar ata nëpërmejet telefonit dhe kryen verifikimin e informacionit përkatës;• përditëson informacionin e klientit në databazë;• informon klientët duke shpjeguar procedurat, duke iu përgjigjur pyetjeve; • skedulon takime të klientit me agjentët përkatës të shitjes

Botuar më 18/02/2020
E kenaqshme

AGJENT KOMPANIA GJERMANE PRO - AQUA ofron mundesi punesimi per Agjent: te rinj dhe te reja (kane avantash aplikantet çift).

Paga: * Rroge baze + Perqindje %. |

Part Time ose Full Time. Mjafton vetem te keni makinen tuaj, nje komunikim te mire dhe beheni pjese e KOMPANISE TONE. * Fitime te pakufizuara, bonuse javore dhe mujore! * Mosha 20 - 40 vjeç

Botuar më 17/02/2020
* Rroge baze + Perqindje %.

PHP DEVELOPER Profesionisti Recruitment Agency Part of Çelësi Media Group, on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of

Paga: Competitive salary |

• BS/MS in Computer Science, Engineering or a similar relevant field;• Proven software development experience in PHP;• Understanding of open source projects like Joomla, Drupal, Wikis, etc;• Proficient in PHP, HTML5, JavaScript, JQuery Expert;• Good knowledge of relational databases, version control tools and of developing web services;• Extensive experience with Search Engine Optimization (SEO);• Experience in common third-party APIs (Google, Facebook, Ebay etc);• Passion for best design and coding practices and a desire to develop new bold ideas;• BS/MS degree in Computer Science, Engineering or a related subject, the php developer will manage the back-end services and ensure a seamless interchange of data between the server and the users. as a php developer, you will be responsible for developing and coding all server-side logic. you will also be required to maintain the central database and respond to requests from front-end developers, if you have the qualifications listed above, we would love to hear from you. send your cv by specifying the job title at

Botuar më 17/02/2020
Competitive salary

DIZENJUES GRAFIK Profesionisti Recruitment Agency Pjesë e Çelësi Media Group në emër të një Klienti, i cili është një nga Agjencitë Marketing më të mirënjohura në Shqipëri, është në kërkim të një

Paga: E kenaqshme |

Arsimi: i larte, • Aftësi të forta kompjuterike me përvojë të mëparshme në përdorimin e programeve Paketa Adobe (Indesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat).• Njohja e programeve shtesë të Adobe (Aftereffects dhe Animate) si dhe softet 3D (3D max, Cinema 4D, Scetchup përbëjnë avatazh.• Aftesi shume te mira komunikuese.• I orientuar drejt arritjes së rezultateve.• Aftësi për të ndërtuar marrëdhënie të forta me Klientët.• Te punojë me integritet, përkushtim dhe motivim në interesin më të mirë të Kompanise, përvojë të mëparshme pune në pozicione të ngjashme në një agjenci komunikimi / publicitare., marrja përsipër e përgjegjësive për të gjitha aspektet e konceptimit dhe realizimit të kreativës dhe grafikës në funksion të shërbimeve dhe produkteve të ofruara nga kompania., te interesuarit janë të ftuar të dërgojnë aplikimin e tyre si dhe portofolin e puneve, tek adresa

Botuar më 17/02/2020
E kenaqshme
)