Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BACKOFFICE / COMPLIANCE

Oferta pune - Profesionisti Recruitment Agency në emër të një Klienti është duke kërkuar kandidatë energjik dhe të motivuar për rolin Operator/e Back Office.

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme.

Kontakte

Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 25/11/2021

)