Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, Agjenti per Tiranen duhet te jete i paisur me patente te klasit B dhe p...

Botuar më 18/05/2020
shume e kenaqshme

SOCIAL MEDIA MANAGER Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of In this role, you will be responsible for increasing brand awareness and customer engagement via social media platform

Paga: competitive salary |

Strong knowledge of social media marketing.• Requires a good balance of creativity and strategic thinking.• Dynamic self-starter who has a real passion for social media.• Strong interpersonal and presentation skills.• Proficient in Microsoft Office Products.• Maintain positive, enthusiastic attitude with associates, and management.• A copywriting or graphic design background is bonus., bachelor's degree in marketing or related field.3+ years of direct experience in social media platforms., manage social media function. manages content posting and monitors and measures the effectiveness across all platforms. these include but are not limited to, facebook, instagram, linkedin, etc. maintain a communications and promotional calendar.ensure that content and social "voice" is consistent with brand standards.monitor social media trends and use information to positively impact customer experience. report findings and actions to leaders.collaborates and assists in marketing and public relations initiatives related to special events, marketing initiatives, etc.monitor and optimize performance, including audience growth and engagement.identify ways to maximize and leverage social content in all forms of marketing.other duties as assigned., if you have the qualifications listed above, we would love to hear from you. send your cv by specifying the job title at:

Botuar më 24/05/2020
competitive salary

OPERATOR KERKOHEN DJEM DHE VAJZA PER SHPERNDARJE REKLAMASH (FLETEPALOSJE)

Paga: E kenaqshme |

Orari i punes: 7 ore, me ose pa eksperience pune

Botuar më 22/05/2020
E kenaqshme

AGJENT SHITJESH Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Per shitje ne terrem. Me ose pa eksperience pune. Kushte pune shume te kenaqshme. Te kene makine Personale, personat e interesuar te kontaktojne ne nr e kontaktit, Tiranë

Botuar më 22/05/2020
e kenaqshme

SHOFER Kompania Agro Farm sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per tricikel. Te zoteroje patenten e klasit B. Mosha nga 20 - 35 vjec, Tiranë

Botuar më 22/05/2020
e kenaqshme

LAVAZHIER LAVAZH EDISONI Kërkon të punësojë

Paga: Paga me % (40%) + sigurime. |

Me eksperience pune, te jene korrekt ne pune, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rruga “Ura” 300m ne krahe te djathte per ne Tufine, Tiranë

Botuar më 22/05/2020
Paga me % (40%) + sigurime.

LAVAZHIER Lavazh Makinash Kërkon të punësojë

Paga: page me mareveshje |

Me ose pa eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Yzberisht, rr. 3 Deshmoret, Tiranë

Botuar më 22/05/2020
page me mareveshje

ASISTENTE Mobileri "INTERNI DESIGN" kerkon te punesoje nje vajze per pozicionin:

Paga: e kenaqshme |

Teknike dhe Menaxhim Shitjesh. Preferohen kandidatet te kene: - Njohuri te mira ne Italisht/Anglisht. - Njohuri te programit Autocad dhe paketes Microsoft Office. - Eksperiencat e meparshme ne kete pozicion jane te mirepritura. - Te jete e komunikueshme dhe e afte te punoje ne grup, Adresa: Blv. "Bajram Curri", Galeria ETC, kati III.

Botuar më 22/05/2020
e kenaqshme

SHEFE RESORT NE DHERMI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/ KOORDINATORE PASTRIMI per nje resort ne Dhermi per sezonin. Kushte shume te mira pune. Akomodim dhe ushqim i siguruar. Te interesuarit te kontaktojne ne nr, Adresa: Dhermi, Vlorë

Botuar më 21/05/2020
e kenaqshme
)