Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

OPERATORE-RECEPSIONISTE Kompania Çelesi Me eksperience 25 vjeçare ne treg

Kontrata: Kohe e plote | Paga: baze plus bonuse shume te mira |

Typing dhe saktesi ne te shkruar. Njohuri shume te mira ne gjuhen shqipe. Te jete e komunikueshme dhe me aftesi te mira ne shitje sherbimesh, kandidatet e pershtatshme te dergojne cv me foto ne adresen:, Tiranë

Botuar më 07/12/2023
baze plus bonuse shume te mira

DESIGNER Njoftime pune - Kompani Prodhimi Reklamash Start Reklama kerkon Vajza dhe Djem per Graphic Designer

Paga: * Paga 60.000 – 80.000 leke e cila diskutohet ne baze te eksperiences se punes |

* Te njohin Illustrator Photo Shop. * Eksperienca e punes perben prioritet, Adresa: Blloku Magazinave, prane stacionit te trenit, rruga "Zenel Bastari"

Botuar më 07/12/2023
* Paga 60.000 – 80.000 leke e cila diskutohet ne baze te eksperiences se punes

PUNONJESE PER RRJETE SOCIALE Pune - FIRME PRIVATE PER SHITJE BIÇIKLETASH, kerkon te punesoje: Punonjese per Menaxhimin dhe Postimin e produkteve ne faqet e Rrjeteve Sociale

Paga: * Ofrohet pagese e mire |

* Te kete eksperience pune, * Mosha 30 - 40 vjeç, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 06/12/2023
* Ofrohet pagese e mire

PUNONJESE NJOFTIME PUNE - STABILIMENT MISHI (PUNISHTE PER PERPUNIM MISHI) Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme + sigurime |

Ne rolin e punetores ndihmese / pastruese, eksperienca e punes nuk eshte e nevojshme, nje jave pushime verore te paguara, Adresa: Ish parku i autobusave, tek NSHRAKU, Tiranë

Botuar më 05/12/2023
shume e kenaqshme + sigurime

PUNONJESE PER RRJETE SOCIALE Pune - FIRME PRIVATE PER SHITJE BIÇIKLETASH, kerkon te punesoje: Punonjese per Menaxhimin dhe Postimin e produkteve ne faqet e Rrjeteve Sociale

Paga: * Ofrohet pagese e mire |

* Te kete eksperience pune, * Mosha 30 - 40 vjeç, Adresa: Rr. "Thanas Ziko", mbi gjimnazin Partizani. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 04/12/2023
* Ofrohet pagese e mire

PUNONJESE Njoftime pune - PASTRIM KIMIK Kërkon të punësojë

Paga: duke fillur nga 40.000 leke + sigurime |

Puna me dy turne, puna 8 ore, e djela pushim, orari 08:00-16:00 dhe 12:00-20:00, pa eksperience pune, mosha 30-45 vjec, Adresa: Sheshi Nene Tereza, mbrapa Stadiumit Qemal Stafa ngjitur me pasticeri Venezia

Botuar më 04/12/2023
duke fillur nga 40.000 leke + sigurime

SHOFER Njoftime pune - Lavanteri Elite Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Shofer. Kushte te mira pune, Adresa: 100m poshte sheshit Shqiponja

Botuar më 04/12/2023
e kenaqshme

PUNONJESE PASTRIMI Njoftime pune - KERKOHET: PUONJESE PER MIREMBAJTJE SHTEPI DHE ZYRE

Paga: * OFROHET PAGESE E KENAQSHME |

* MOSHA DERI 40 VJEÇ. * TE JETE KORREKTE NE PUNE, Adresa: PER ME TEPER INFORMACION LUTEMI KONTAKTONI NE:

Botuar më 04/12/2023
* OFROHET PAGESE E KENAQSHME

PUNONJESE Njoftime pune - Pastrim Kimik Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Kushte te mira pune, Adresa: Paskuqan

Botuar më 03/12/2023
e kenaqshme
)