Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, CHAP. Prioritet kane perso...

Botuar më 22/02/2020
shume e kenaqshme

DIZENJUES GRAFIK BPC Agency kërkon të zgjerojë stafin me

Paga: e mire |

Programet kompjuterike: adobe illustrator - adobe indesign - adobe photoshop, Aftësitë e kërkuara: – Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze. – Aftësi në përgatitjen e dokumentave dhe raporteve teknik. – Të jetë origjinal, me sens të lartë kreativiteti dhe vizualiteti. – Të jetë i kujdesshëm ndaj detajeve. – Të jetë fleksibël, entuziast dhe konfident. – After effects / 3D/ gjuha angleze përbëjnë avantazh., – të ketë 3-5 vite eksperiencë., detyrat dhe përgjegjësitë:– ideimi dhe krijimi i broshurave, logo-ve, videove dhe materialeve të ndryshme promocionale. – mirëmbajtja grafike e site-ve dhe social media-ve të kompanisë– zhvillim/propozim kompozime grafike që i përshtaten kërkesës së klientit.– prezantim idesh dhe konceptesh të reja te bordit menaxhues.-realizim projektesh dhe detyra të caktuara grafike nga bordi menaxhues.– bashkëpunim grafik dhe koordinim i përditshëm me kolegët– mbledhje dhe raportime me stafin mbi ecurinë dhe realizimin e projekteve sipas afateve të paracaktuara– respektimi i deadline-ve të përcaktuara dhe aftësi për të punuar nën presion., dokumentat për të aplikuar: cv me foto dhe portofolin me punime të mëparshme. të gjithë kandidatet e interesuar janë të lutur të dërgojnë dokumentacionin ne adresen e-mailit

Botuar më 28/02/2020
e mire

PUNONJESE Supermarket Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqeshme |

FEMER. Preferohet me ose pa eksperience pune, kohe te plote pse te pjesshme, Adresa: sheshi willson, Tiranë

Botuar më 28/02/2020
E kenaqeshme

PUNETOR MAGAZINE A & B - 2 Eshte distributor i autorizuar i Coca-Cola per Tiranen.Kerkon te punesoje puntore magazine,ngarkim shkarkim,te jete njohes i transpaletes si dhe i karelit(pirunist)

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 30.000 leke dhe sigurime shoqerore te paguara. |

Leje drejtimi: kategoria b, eksperience pune jo me pak se 2 vjet ne te njejtin sektore, puntor magazine njohes i transpaletes dhe karelit(pirunit)sistemim magazine,ngarkim shkarkim furgonash., Adresa: Rruga 5 Maji,prane ish pelicerise, Tiranë

Botuar më 28/02/2020
30.000 leke dhe sigurime shoqerore te paguara.

PUNETOR KERKON TE PUNESOHESH NE DANIMARKE? Kompani ne Danimarke Kërkon të punësojë

Paga: Paga 1000 euro plus bonus |

Per adeziv /brandim veshje makinash. Duhet te kene leje drejtimi makine , eksperience pune te meparshme ne kete fushe, ofrohet banesa falas dhe kushte te mira pune..kontrate pune 3 mujore , 6 mujore ,1 vjecare, te interesuarit te kontaktojne ne viber - whatsapp si dhe te dergojne dhe nje cv me foto mbi eksperiencat e meparshme, Adresa: Danimarke

Botuar më 27/02/2020
Paga 1000 euro plus bonus

AGJENT KOMPANIA GJERMANE PRO - AQUA ofron mundesi punesimi per Agjent: te rinj dhe te reja (kane avantash aplikantet çift).

Paga: * Rroge baze + Perqindje %. |

Part Time ose Full Time. Mjafton vetem te keni makinen tuaj, nje komunikim te mire dhe beheni pjese e KOMPANISE TONE. * Fitime te pakufizuara, bonuse javore dhe mujore! * Mosha 20 - 40 vjeç

Botuar më 27/02/2020
* Rroge baze + Perqindje %.

PUNETOR FM Reklama Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Prodhimi dhe Montimi. Te interesuarit te kontaktojne ne numerin

Botuar më 26/02/2020
e kenaqshme

AGJENT SHITJESH PASTIÇERI PASHA TURKE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per zonen Durres/Kavaje, me eksperience pune, mosha 25 - 40 vjeç

Botuar më 26/02/2020
e kenaqshme

MENAXHER SHITJESH PASTIÇERI PASHA TURKE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per qytetin e Tiranes. Me eksperience pune, 25-40 vjeç

Botuar më 26/02/2020
e kenaqshme

AGJENT SHITJESH Firma Fruta te thata Sonjada Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme + perqindje + siguracion dhe kushte te mira pune |

Me eksperience pune per zonen e Veriut

Botuar më 26/02/2020
Ofrohet page e kenaqshme + perqindje + siguracion dhe kushte te mira pune

PUNONJES SHERBIMI Park Construction Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 Leke |

/Operator per te prere bileta per parkimin e makinave, mosha 30-50 vjec, Adresa: Rruga e Kavajes, Kompleksi i Delijorgjit

Botuar më 26/02/2020
30.000 Leke
)