Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Agjensia Lex Travel ne Tirane Kërkon të punësojë Operatore

Kandidatet duhet te pervetesojne gjuhen angleze dhe njohuri bazike te paketes Office. Preferohen me eksperience ne agjenci turistike. Te interesuarit te dergojne cv ne adresen

Botuar më 26/03/2019

KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

Paga: shume e kenaqshme |

Dere me dere, per Tiranen dhe rrethet, me patente B dhe C, prioritet kane personat me eksperience pune ne kete fushe, Tiranë

Botuar më 26/03/2019
shume e kenaqshme

CHAT LINE Kërkon të punësojë Operatore

KERKOHEN VAJZA . Te dine te komunikojne gjuhen baze te anglishtes. We are looking for ambicious girl, flirty, over 18 ages who want to make more than 1000$ at months. we offer different ships and variable hour's (4-8hr), if u feel the girl we looking for call at this number

Botuar më 26/03/2019

Agjencia e Punësimit ‘’Profesionisti’’ pjesë e ‘’Çelësi Media Group ‘’, vjen në tregun Shqiptar me qëllim revolucionarizimin e tregut të punësimit. Kërkon të punësojë Zhvillues webmaster

Përshkrimi i punës:Zhvillues/Webmaster duhet të garantojë: • Perceptimin dhe konceptimin e qartë të kërkesës së Klientit• Garantimin e realizimit të kësaj kërkese nëpërmjet përkthimit të biznesit në teknologji.• Prodhon produkt dhe shërbim me cilësi dhe profesionalizëm maksimal• Garanton mirëmbajtjen dhe funksionimin e platformave dhe teknologjisë mbështetëse• Përthith informacion dhe njohuri me zhvillimet dhe avancimet e shërbimeve të fushës dhe ndryshimet e pritshme të kërkesave të Klientëve.• Garanton saktësinë e materialeve të prodhuaraAftesite dhe njohurite e kerkuara:• Diplome e shkencave kompjuterike• Njohje te mire te gjuhes se programimeve (PHP, .Net)• Njohje te mira te HTML, Java Script, CSS• Njohje te mire te platformave (Word Press, Drupal, Joomla)• Marketing dixhital (SEO, Google Analytics, Google search Console,Google Adwarts)• Njohje te mira ne Photoshop • Te kete njohuri ne mirembajtjen e serverave te dedikuar.• Te kete njohuri ne fushatat viber/email marketing• Njohje te mire te gjuhes Angleze dhe Italiane• Eksperiencë minimumi 2 vjetPër të aplikuar për këtë pozicion ju lutemi dërgoni një Curriculum Vitae të detajuar në adresën e emailit

Botuar më 26/03/2019

KERKOHET Shites

Part time. Per shitje individuale, fitime me % direkt nga shitja, Adresa: Tirane

Botuar më 25/03/2019

Lavazh Makinash Kërkon të punësojë Lavazhier

Me ose pa eksperience pune, page me mareveshje, Adresa: Yzberisht, rr. 3 Deshmoret

Botuar më 25/03/2019

GERI SHPK Kërkon të punësojë Kontabiliste

Kontrata: Kohe e plote |

Eksperience: 1 vit - 5 vjet, Arsimi: i larte, Te dije te punoje ne programin Financiar Financa 5, Te kete njohuri mbi kontabilitetin, Tiranë, Adresa: Tirane Kashar, Lagjja Qafe e Kasharit, Rruga Autostrada Tirane-Durres Km 12, Ndertese 2-kateshe Nr. 73, mbrapa mobileri Royal, Na kontaktoni ne Nr. 0689090481

Botuar më 24/03/2019

Kerkohen Menaxher

SHITJESH NE TERREN (DJEM DHE VAJZA) PER TIRANE DHE RRETHE. KUSHT KRYESOR: TE DISPONOJNE VETURE PERSONALE. KOMPANIA JONE OFRON FITIME SHUME TE LARTA, Adresa: Per me teper lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 23/03/2019

AMERICAN COMPANY (kompani amerikane) Kërkon të punësojë Koordinatore

Motivated and ambitious candidates as Office Coordinator that are able to write speak and understand english at a efficient level, as well as the ability to multitask. We offer:Competitive SalaryComode and pleasant office space in the center of Tirana

Botuar më 23/03/2019

DEVI 20 GRUP (VAJI FLORIOL) Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

Ne rrethe. Paga 70.000 leke. Te kete eksperience pune, te jene te paisur me patente.Te interesuarit te dergojne CV ne: devishpk@gmail.com, Adresa: Autostrada tirane durres km 5

Botuar më 23/03/2019