Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MENAXHER SHITJESH PER SEKTORIN E AUTOMJETEVE - Profesionisti - Per nje nga klientet tane kerkojme te punesojme

Paga: Pagë deri në 1500 euro + bonuse |

•Të njoh mirë tregun e automjeteve. •Preferohet të ketë Diplomë të nivelit Bachelor. Diplomimi në “Marketing” ose në fusha të ngjashme është avantazh.•Të përshtatet me kombinimin e punës në terren dhe në zyrë. •Të zotëroj patentë kategoria B., të ketë përvojë në shitjen e shërbimeve dhe produkteve në tregun e automjeteve., •identifikimi dhe rritja e portofolit me kompani/klientë që operojnë në tregun e automjeteve.•realizimi i takimeve me klientët dhe prezantimi i shërbimeve të reklamimit/publikimit në portal.•ndërveprimi aktiv me klientët dhe përditësimi me nevojat e tyre. •këshillimi i klientëve për t’u ofruar paketat/shërbimet që i përmbushin më shumë e më mirë nevojat e tyre.•ndërtimi i marrëdhënieve profesionale të punës me personat përgjegjës të kompanive/klientëve dhe rritja e bashkëpunimit me ta.•raportimi periodik i rezultateve të punës., •të punuarit në një mjedis profesional që mundëson zhvillimin e karrierës., për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi, dërgoni cv-në tuaj në adresën e emailit: [email protected], përpara datës 1 tetor 2023, Adresa: Rruga e Kavajes, Tiranë

Botuar më 01/10/2023
Pagë deri në 1500 euro + bonuse

MENAXHER SHITJESH PER SEKTORIN E REKRUTIMEVE - Profesionisti - Per nje nga klientet tane kerkojme te punesojme

Paga: Pagë 127.000 lekë + bonuse |

•Të njoh mirë tregun e punës. •Të përshtatet me kombinimin e punës në terren dhe në zyrë.•Njohuri dhe përvojë në përdorimin e mjeteve dhe metodave për gjetjen e kompanive.•Aftësi të mira në ndërtimin dhe përmbylljen e suksesshme e në kohë të shpejtë të procesit të bashkëpunimit.•Të jetë energjik e të ketë sens praktik, si edhe aftësi të mira në menaxhimin e kohës. •Diplomë të nivelit Bachelor. Masteri është avantash.•Të zotëroj patentë kategoria B., •të ketë përvojë në shitjen e shërbimeve në tregun e punës., •identifikimi dhe rritja e portofolit me kompani/klientë që kanë nevojë për shërbime rekrutimi.•realizimi i takimeve me kompani/klientë dhe prezantimi i shërbimeve të rekrutimit që ofron agjencia.•komunikimi me klientët për të marrë një informacion të qartë të nevojave të tyre për rekrutim.•këshillimi i klientëve për praktikat më të suksesshme në fushën e rekrutimit.•përcaktimi i përshkrimit të punës dhe specifikimet e marrëveshjes së rekrutimit.•shërbimi në mënyrë aktive ndaj nevojave të klientëve dhe sigurimi që cilësia e shërbimit ndaj tyre i përmbush dhe tejkalon pritshmëritë.•raportimi periodik i rezultateve të punës., •të punuarit në një mjedis profesional që mundëson zhvillimin e karrierës., për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi, dërgoni cv-në tuaj në adresën e emailit: [email protected], përpara datës 1 tetor 2023., Adresa: Rruga e Kavajes, Tiranë

Botuar më 01/10/2023
Pagë 127.000 lekë + bonuse

MENAXHER SHITJESH PER SEKTORIN E SHERBIMEVE - Profesionisti - Per nje nga klientet tane kerkojme te punesojme:

Paga: Pagë deri në 1500 euro + bonuse |

•Të njoh mirë tregun. •Të përshtatet me kombinimin e punës në terren dhe në zyrë.•Të jetë energjik e të ketë sens praktik, si edhe aftësi të mira në menaxhimin e kohës. •Preferohet të ketë Diplomë të nivelit Bachelor. Diplomimi në “Marketing” ose në fusha të ngjashme është avantazh.•Të zotëroj patentë kategoria B., •të ketë përvojë në shitjen e shërbimeve dhe platformave., •identifikimi dhe rritja e portofolit me kompani/klientë që operojnë në treg.•realizimi i takimeve me klientët dhe prezantimi i shërbimeve të marketingut të dixhitalizuar dhe platformave të besnikërimit të klientëve/konsumatorëve.•ndërveprimi aktiv me klientët dhe përditësimi me nevojat e tyre. •këshillimi i klientëve për t’u ofruar shërbimet/produktet që i përmbushin më shumë e më mirë nevojat e tyre.•ndërtimi i marrëdhënieve profesionale të punës me personat përgjegjës të kompanive/klientëve dhe rritja e bashkëpunimit me ta.•raportimi periodik i rezultateve të punës., •të punuarit në një mjedis profesional që mundëson zhvillimin e karrierës., për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi, dërgoni cv-në tuaj në adresën e emailit: [email protected], përpara datës 1 tetor 2023., Adresa: Rruga e Kavajes, Tiranë

Botuar më 01/10/2023
Pagë deri në 1500 euro + bonuse

OPERATORE Njoftime pune - Zyre e Kembimit Valutor Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

* Operatore per kembim valuator. * Mosha 30 – 50 vjeç. * Me eksperience pune. * Kusht i domosdoshem te njohi mire valutat, Adresa: Rr. "Dritan Hoxha", prane Ring Center

Botuar më 30/09/2023
Ofrohet pagese e kenaqshme

EKONOMIST/E Njoftime pune - KOMPANIA Ultra Safety

Paga: * Paga te larta |

* Te dije Italisht. * Ofrohen kushte shume te mira pune. Te interesuarit te dergojne CV ne Email: [email protected], Adresa: Autostrada Tirane Durres, rruga dytesore Mucaj, pas karburant Kastrati, Vore.

Botuar më 28/09/2023
* Paga te larta

ARKETARE Oferta pune - Kompania Mr.Courier, Kompani qe Operon ne Fushen e Sherbimeve Postare! Kerkon: Aketare / Ndihmes Financier/e me Kohe te Plote

Paga: * PAGA TE KENAQSHME |

* Te kete njohuri ne fushen e finances dhe kontabilitetit. * Te kete njohuri te programit Financa 5. * Te dije te perdore paketen baze te MS Office (word , excel..). * Te kete eksperience jo me pak se dy vjet ne arke ose finance. * Te kete njohuri mbi deklarimet online te tatim taksave. * Orari i punes 13'00 - 21'00. .Te interesuarit te dergojne CV me fotografi ne adresen E-mailit: [email protected] - [email protected] / Web: www.mrcourier.al, Adresa: At Zef Valentini Nr7, Laprake. ?? +355 4 450 3330 / 0692027899

Botuar më 25/09/2023
* PAGA TE KENAQSHME

MAGAZINIER Njoftime pune - Linda Shpk Kërkon të punësojë

Paga: * Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune |

Kushte te mira pune, Adresa: Kombinat, perballe Komisariatit nr 6.

Botuar më 25/09/2023
* Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune
)