Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITESE Nje Firme Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per Market Ushqimor. Me eksperience pune. Te njohi sektorin e Bulmetit. Ofrojme kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", blloku i magazinave, Tirane

Botuar më 21/02/2020
e kenaqshme

EKONOMIST Nje Firme Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Te njohi Financen 5 dhe magazinen. Ofrojme kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", blloku i magazinave, Tirane

Botuar më 21/02/2020
e kenaqshme

MENAXHERE CENTURY 21 METROPOL Zyre Ndermjetesimi Per Pasurite e Patundshme Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Te ardhura progresive |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht, me eksperience ne menaxhim zyre real estate ose te ngjashme, 25-50 vjec, menaxhon zyren dhe grupin e punes, pergjegjese per dokumentacionet, ofrohet orar stabel dhe kushte shume te mira pune, te gjitha aplikantet te dergojne cv ne marketing@c21metropol.al, Adresa: Rruga Myslym Shyri, perballe Albtelecom, Tiranë

Botuar më 20/02/2020
Te ardhura progresive

AGJENT IMMOBILIAR CENTURY 21 METROPOL Century 21 Metropol, Agjenci Ndermjetesimi ne Shit-Blerje, Qeradhenie-Marrje per Pasurite e Patundshme Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Me Perqindje |

Arsimi: i larte, Leje drejtimi: kategoria b, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, 25-55 vjec, ndermjeteson shitje blerje qiradhenie qiramarrje te pasurive te patundshme, ofron konsulence per klientet, ofrohen trajnime te vazhdueshme brenda dhe jashte vendit, grup pune dhe mjetet e nevojshme per pune. drejtuesit e zyres eksperience mbi 15 vjecare ne industri, dergoni cv ne marketing@c21metropol.al, Adresa: Myslym Shyri, perballe Gjykates se Larte, Tiranë

Botuar më 20/02/2020
Me Perqindje

SHOFER Akull shpk, i cili merret me shperndarjen e ujit natyral Qaf Male-Puk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/ Agjent shitje Kriteret. Te jene jo me shume se 45 vjeç. Te jene te komunikueshem, te punojne ne grup. Te kene patente te klasit C + Cap. Prioritet kane personat me eksperience pune ne shitjet ne treg. Orari I punes 07.00-17.00. Paga mesatare vjetore mbi 75.000 leke. Te jete me banim ne Durres dhe puna eshte ne qytetet Durres Kavaje. Per sqarime te hollesishme kontaktoni, Adresa: Mbikalimi i Rinasit, Kashar

Botuar më 20/02/2020
e kenaqshme

EKONOMIST/E DON PAULO FLOWER Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Don Bosko 50 m ne hyrje te rruges

Botuar më 20/02/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

AGJENT IMMOBILIAR Premier Real Estate Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Arsimin e larte. Gjuhen Angleze., Adresa: Rr. “Tom Plezha”, unaze e re, Tirane

Botuar më 18/02/2020
e kenaqshme

MENAXHER/E Premier Real Estate Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Zyre. Arsimin e larte. Gjuhen Angleze., Adresa: Rr. “Tom Plezha”, unaze e re, Tirane

Botuar më 18/02/2020
e kenaqshme
)