Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

EKONOMISTE

Njoftme pune - Donchris2 Fabrike Fason me 75 punetor Kerkon te punesoje: Ekonomiste full time

Kriteret

Orari 8:00 - 16:00. Te dijne gjuhen Italiane. te interesuarit te kontaktojn ne nrumerin e telefonit

Detyrat dhe Pagesa

E mire

Kontakte

Zona Laprake brenda ish Fabrikes se Tullave

Botuar më 17/03/2023

)