Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

TAVOLINE ZYRE

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Paisje & mobilje zyrash
Tavoline zyre, 12.200 leke
Përshkrim

Gjendja: shume e mire, material melamine dhe konstrukt kembesh metalik, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

12.200 leke

Botuar më 09/10/2019

Telefon
Email
)