Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SUPER CMIM! SHITEN 8 PISTA VRAPIMI,3 BICIKLETA,2 STEPA DHE 16 PAISJE TE TJERA FORCE

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Paisje per sallone bukurie/qendra estetike
Super cmim! shiten 8 pista vrapimi,3 bicikleta,2 stepa dhe 16 paisje te tjera force
Përshkrim

Gjendja: shume e mire, max 9 muaj kohe perdorimi(nje pjese jane te paperdorura), te mjaftueshme per te mbuluar nje hapesire 300m².Seated leg press,shoulder raise,seated leg extension,chest press,multihip, abdominal crunch,biceps curl,triceps pres down,outer thigh abductor,inner thigh abductor,shoulder press,olympic incline press,olympic bench press,shoulder bench press,flat bench


Botuar më 10/10/2019

Telefon
)