Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET FRIGORIFER PASTIÇERIE 80.000 LEKE. FRIGORIFER KOLON PASTIÇERIE 60.000 LEKE. FRIGORIFER KOLON 15.000 LEKE. FRIGORIFER LULESH 80.000 LEKE, RAFTE MARKETI E DYQANI 20M, 6.000 LEKE/M,

Frigorifer mishi kolon 70.000 leke. 30m rafte metalike, 1.500 leke/m Reklamues Byreku 10.000 leke. Makine akullore 70.000 leke. 6m rafte Italiane 4000 leke/secila. Frigorifer banak, 2m, freskues 80.000 leke. Frigorifer banak 3m freskues 60.000 leke. Frigorifer banak freskues, me xham, 2.5m. 120.000 leke. Frigorifer freskues inoksi me lavapjate per lokal.

Botuar më 30/11/2020
70.000 leke

SHITET RAFTE + BANAK

Gjendja: shume e mire, raftet jane per perdorim te pergjithshem, gjatesi 7m linear, te cmontueshme, Rr. Mikel Maruli

Botuar më 27/11/2020
40.000 leke

SHITET HELL

Gjendja: shume e mire, per pjekjen e mishit dhe te pulave, ne gjendje te mire pune, me te gjitha aksesoret

Botuar më 27/11/2020
700,00 euro

SHITET PUNISHTE DRURI

Gjendja: shume e mire, kombinat me 5 procese, gonjaster 3.2m, 2 disqe +freze, radial,sharre shirit,zinxhir, torno druri, aspirator per lyerje, 2 kompresor 2 dhe 3 fazor, trapan vertikal, sharr per kende, Fier

Botuar më 27/11/2020
1.550.000 leke

SHITEN MAKINERI

Gjendja: shume e mire, per biznes riparim kepucesh, bashkekohore, me touch, 21 Dhjetori

Botuar më 24/11/2020
3.800,00 euro

MAKINERI PER PRODHIM PETE BYREKU,

Bakllava, pica, e kompletuar, ne gjendje pune. Shitet per arsye emigrimi

Botuar më 23/11/2020
5.000,00 euro
)