Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHARRE HEKURI ME SHIRIT DHE UJ, PER PRERJE HEKURI,

Profesionale, marka Thomas 310 Italiane, shume pak e perdorur

Botuar më 16/08/2018
1.400,00 euro

SHITET

Gjendja: shume e mire, makineri per perpunimis te letres higjenike dhe kartpicestes

Botuar më 15/08/2018
10.000,00 euro

KARRIGE

Gjendja: shume e mire, ZYRE STATIKE GURKALI, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 15/08/2018
1.800 leke

MANEKINE

Gjendja: shume e mire, MASHKULL I ULUR+POD, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 15/08/2018
14.000 leke

KARRIGE

Gjendja: shume e mire, ZYRE RROTULLUESE, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1,rr”Sami Frasheri”Cel:0682057078,042239303 - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 15/08/2018
5.500 leke

PAISJE FRIGORIFERIKE,

Prerese sallami, peshore elektronike, frigorifer banak, frigorifer akulloreje

Botuar më 15/08/2018
250.000 leke

SHITET

Gjendja: e mire, banak frigoriferik, 1.5 i gjate, bashke me mobiljet perkatese, Rr. Qemal Stafa, tek Shkolla e Kuqe

Botuar më 15/08/2018
400,00 euro

RAFT ZYRE

Gjendja: shume e mire, ME 4 KANATA, DHE NDARJE, NGJ QERSHI, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RRUGA "SULEJMAN DELVINA", PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Botuar më 15/08/2018
14.000 leke

SHITET DHOME FRIGORIFERIKE

Ne gjendje te mire me permasa 4x4, Tirane

Botuar më 15/08/2018
1 leke

RAFT BUTIKU

Gjendja: shume e mire, ME NDARJE XHAMI, NGJ ROZE, E GJENI TEK SHTEPIA E OFERTAVE 2, RRUGA "SULEJMAN DELVINA", PRANE SHKOLLES "VASIL SHANTO"

Botuar më 15/08/2018
55.000 leke