Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Top

OKAZION!!! SHITET LINJE-PRODHIM SALLAM-PROSHUTE

Gjendja: shume e mire, ka fure me programator digital, kuter, brumatrice, makine grir...

Botuar më 29/05/2020
17.000,00 euro

SHITEN PAISJET E NJE SALLONI BUKURIE 2 PASQYRA BASHKE ME MBAJTESEN E PRODUKTEVE

2 poltrona, 1 lavatest, kase, 1 karrele levizese per mbajtjen e produkteve, 1 divan ...

Botuar më 26/05/2020
2.000,00 euro

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, syprine e bardhe dhe kembe metalike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 03/06/2020
7.200 leke

POLTRON

Gjendja: e mire, me piston per qendra estetike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 03/06/2020
9.000 leke

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, syprine e bardhe dhe kembe metalike, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 03/06/2020
7.200 leke

KARRIGE ZYRE

Gjendja: shume e mire, ngjyre blu, rrotulluese, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 03/06/2020
3.500 leke

FURRE PROFESIONALE

Gjendja: shume e mire, me gaz per lokale, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 03/06/2020
12.000 leke

SHES PAJISJE PER LOKAL

Gjendja: e mire, Shes tavolina karrige banak frigoriferik etj pas mbylljes se aktivitetit, Varri bamit.. kryqezimi i "venue"

Botuar më 02/06/2020

KREVATE ESTETIKE

Gjendja: e re, me strukturen prej druri dhe material lekure. Behen edhe me porosi, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 02/06/2020
23.000 leke

SHITET PUNISHTE DRURI

Gjendja: shume e mire, 5 procese, gonjaster 3.2m, 2 disqe +freze, radial,sharre shirit,zinxhir, torno druri, aspirator, ventilator, 2 kompresor 2 dhe 3 fazor, trapan vertikal, sharr per kende, Fier

Botuar më 01/06/2020
1.600.000 leke

OKAZION!!! SHITET LINJE-PRODHIM SALLAM-PROSHUTE

Gjendja: shume e mire, ka fure me programator digital, kuter, brumatrice, makine grirese, makineri mbushes hidraulik, makineri paketuese vakumi, paketuese vasketash, sharre mishi, klipatrice, kompresor, Elbasan

Botuar më 29/05/2020
17.000,00 euro
)