Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN PER MBYLLJE AKTIVITETI MOBILJE PER REKLAMIM KOZMETIKE,

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Paisje dyqanesh
Shiten per mbyllje aktiviteti mobilje per reklamim kozmetike,, 40.000 leke
Përshkrim

Tavoline si dhe mbajtese per aksesore te ndryshem. Pothuajse te reja (6 muaj te perdorur).

40.000 leke

Botuar më 10/05/2021

Telefon
)