Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN PAISJET E LINJE PRODHIM DYER DRITARE DURALUMINI

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Linja prodhim-perpunimi
Shiten paisjet e linje prodhim dyer dritare duralumini, 5.500 euro
Përshkrim

Te gjitha paisjet jane me ajer, freza te ndryshme, pandograf, sharre, presa per te ngjitur materialet, per aluminin e ftohte dhe termik.

5.500,00 euro

Botuar më 12/09/2019

Telefon