Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET, TRAPANO, MATRAPIK JVC

I paperdorur, ne kuti Aeg, 800w, kompresore 50 C cmimi 23.000 leke, gjendje shume te mire pune. Shitet sharre disk dore per marangoz, i ri i pahapur, frigorifer i vogel 7000 leke

Botuar më 23/02/2024

BANAK RECEPSIONI

Gjendja: shume e mire, ne forme L-je, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 23/02/2024
20.000 leke

FRIGORIFER ME SHINA

50.000 LEKE, FRIGORIFER 2.5M DHE 2M 50.000 LEKE,

Botuar më 23/02/2024

TAVOLINE PUNE

Gjendja: shume e mire, me 3 sirtare, ngjyre venge, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina', prane hotel "Classic"

Botuar më 23/02/2024
16.000 leke

(OKAZION)SHITEN MOBILJET E NJE SERVISI CELULARESH TIRANE.

Gjendja: shume e mire, Shiten mobiljet e nje servisi celularesh.Ne gjendje shume te mire. 1 milion leke te vjetra kushtojne., Tirane

Botuar më 22/02/2024
1.000.000 leke

TAVOLINE PUNE

Gjendja: shume e mire, me sirtare, me material cilesor, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga ''Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 22/02/2024
10.000 leke

TAVOLINE PUNE E VOGEL

Gjendja: shume e mire, ngjyre gri, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga ''Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 22/02/2024
4.000 leke

BANAK RECEPSIONI

Gjendja: shume e mire, kendore ngjyre venge, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga ''Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 22/02/2024
5.000 leke

SET KOLLTUKESH

Gjendja: shume e mire, per lokal, me tavoline mesi, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 20/02/2024
17.000 leke

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, e bardhe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 20/02/2024
8.000 leke
)