Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN MAKINERI KARTOPECETE PLUS PAKETUES AAUTOMATIKE, MAKINERI PER PRODHIMIN E LETRES HIGJIENIKE DHE TE KUZHINES MELAMINIM ME DY NGJYRA PLUS PAKETUES.

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Linja prodhim-perpunimi
Shiten makineri kartopecete plus paketues aautomatike, makineri per prodhimin e letres higjienike dhe te kuzhines melaminim me dy ngjyra plus paketues.
Përshkrim

Makineri farcolete+ paketues. makineri per prodhim zikzaku+paketues cmimi diskutohet nga afer. Biznesi aktualisht eshte ne pune


Botuar më 05/12/2019

Telefon
)