Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN KOLLTUQE DHE TAVOLINA

Gjendja: shume e mire, Shiten 5 sete me kolltuqe+6 sete me tavolina, Sauk-Tirane

Botuar më 06/06/2023
200.000 leke

MONITOR PER PC

Gjendja: shume e mire, dell, 17 polsh, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina', prane hotel "Classic"

Botuar më 06/06/2023
2.000 leke

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, ngjyre kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina', prane hotel "Classic"

Botuar më 06/06/2023
7.000 leke

KOLLTUK ZYRE

Gjendja: shume e mire, lekure, pa krahe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina', prane hotel "Classic"

Botuar më 06/06/2023
8.000 leke

BIBLIOTEKE ROVER

Gjendja: shume e mire, e madhe , me ndarje, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina', prane hotel "Classic"

Botuar më 06/06/2023
18.000 leke

KOLLTUK LEKURE

Gjendja: shume e mire, per ne zyre, me hark, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina', prane hotel "Classic"

Botuar më 06/06/2023
10.000 leke

EKSPRES KAFEJE

Gjendja: shume e mire, me kapsule, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina', prane hotel "Classic"

Botuar më 06/06/2023
3.600 leke

SHITEN PAJISJE PER FAST FOOD PICERI

Gjendja: shume e mire, furre pice per 4 pica, gjendje shume te mire fedatrice 10000 leke, tost 30x40 me korent, zgare me gaz 2 grupe 60x60 50000 lekekrepiere gazi 40, 20000 leke, makin mishi profesionale

Botuar më 05/06/2023

KAREL PARUKERIE

Gjendja: shume e mire, KAREL PARUKERIE, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 02/06/2023
5.000 leke

POLTRON PEDIKYRI

Gjendja: shume e mire, POLTRON PEDIKYRI, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 02/06/2023
12.000 leke
)