Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BE YOU - TECH - A4TECH HU-8 USB STEREO HEADSET

1.800 Leke
Karakteristika

Informatike-elektronike, Ne shitje, Kufje
Be you - tech - a4tech hu-8 usb stereo headset, DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, 1.800 leke
Përshkrim

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kufje me dizajn rrethor për rehati maksimale dhe reduktim të zhurmës në sfond në minimum edhe në mjediset më të zhurmshme., Follow on Instagram: be.you.tech

1.800 leke

Botuar më 24/09/2023

Telefon
Email
)