Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Shtepi Me Qera Ne Tirane?
KERKON TE MBAROSH PUNE? PUBLIKO KETU NJOFTIMIN TEND!

Publiko njoftimin

Shtepi Me Qera Tirane - Gazeta Celesi

Rreth Nesh – Gazeta Celesi

Keni vendosur te kerkoni shtepi me qera?


Nese kjo periudhe ju ka kthyer ne shkolle, ju ka bere te ndryshoni pune, te ndryshoni stilin e jeteses, te filloni te kerkoni nje banese me qera, me besoni qe eshte pikerisht periudha e duhur. Ju duhet te kerkoni shume pak per vendin ku gjeni gjithe informacionin e duhur, vendi i takimit ku behen bashke te gjithe ata qe japin shtepi me qera e ata qe kerkojne shtepi me qera, gazeta Celesi.

Shiko Te Tjera Njoftime

Pse nje shtepi me qera ne Tirane?

Tirana, ne vitet e fundit por jo vetem, eshte pare si vendi i mundesive per individ qe kerkojne mundesi me te mira, dhe pare dhe ne aspektin e banesave me qera, ne Tirane gjen shtepi me qera sipas deshirave dhe kushteve qe individi ka.

Cdo dite agjensi imobiliare apo individ te ndryshem shtojne njoftime per shtepi me qera ne Tirane ne portalin kryesor dhe unik per gjetjen e informacionit, portalin e gazetes Celesi.

Mos harro se je thjesht nje klik larg apartamentit me qera qe po kerkon!

Publiko njoftimin
si te mbarosh pune shpejt

Bëhu pjesë e botës Çelësi!

Mjaft kërkove! Gjithçka që të duhet, tashmë e gjen në një vend...
)