Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar ose per femije. Kam eksperience pune jashte vendit

Botuar më 23/05/2018

KERKOJ TE MBAJ

Nje femije te moshes 1-12 vjeç ne shtepine time, ne kushte shume te mira, mund ti mbaj dhe ti ndihmoj ne pergatitjen e mesimeve, mbaj edhe femije shurdh-memece, prane shkolles “Mihal Grameno”

Botuar më 22/05/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar

Botuar më 22/05/2018

KERKOJ KUJDESTARE

Per te moshuar, jo me shume se 50 vjec (mashkull) dhe nje person per turnin e II, me eksperience pune me te semure, Tirane

Botuar më 22/05/2018

JAM KUJDESTARE PER TE MOSHUAR

Mosha 47 vjece, kerkoj te punesohem si kujdestare per te moshuar 4-5 ore ne dite, turni II

Botuar më 22/05/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar, ose per pastrim shtepie, Tirane

Botuar më 21/05/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM SI KUJDESTARE PER TE MOSHUAR

Femer per turnin e nates ora 19.00-07.00 ose turn tjeter. Kam eksperience pune, tirane

Botuar më 21/05/2018

KERKOJ

Te mbaj femije te vegjel ose te kujdesem per te moshuar, per zonen e Laprakes deri te Zogu i Zi

Botuar më 18/05/2018

KERKOJ KUJDESTARE

Per nje invalid 50 vjec, te kete eksperience, te jete e afte, mosha deri ne 50 vjec, sherbimi 24 ore ose po te jete brenda rrethit me 2 turne, Berat

Botuar më 18/05/2018
40.000 leke/muaj

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar, ose per te mbajtur femije

Botuar më 18/05/2018