Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KERKOJ TE PUNESOHEM SI SUPOERVIZOR PUNIMESH NDERTIMI (PART TIME),

Jam me eksperience pune, disponoj licence me te gjitha zerat e punimeve te ndrtimit si dhe bej vleresime te pasurive te patundshme me licencen poerkatese

Botuar më 16/11/2019

KERKOJ PUNETORE SHTEPIE 3 DITE NE JAVE,

Orari punes 09:00 - 13:00. Paga 500 leke/dita., Rr. Muhamet Gjollesha, tek drejtoria e sigurimeve shoqerore, Zogu i zi

Botuar më 15/11/2019

KERKOJ KUJDESTARE

Per nje invalid 45 vjec, te kete eksperience, te jete e afte, mosha deri ne 50 vjec, sherbimi 24 ore, paga 30.000 leke + sigurime, Berat

Botuar më 15/11/2019

KERKOJ TE PUNESOHEM SI KUJDESTARE

Per cfare do lloj pune ne familje dhe per te moshurarit. Mosha 45 vjec

Botuar më 15/11/2019

JAM NJE ZONJE 45 VJEC KERKOJ TE PUNESOHEM

Si punetore shtepie, 2 here ne jave. Te jene familje te rregullta, Tirane

Botuar më 15/11/2019

KERKOHET PUNONJESE SHTEPIE

Orari i punes 8.00-14.00 nga e hena ne te shtune. Paga 25.000 leke + abone, Adresa: ish Stacioni i fundit i Tiranes se Re

Botuar më 15/11/2019

KERKOJ NJE VAJZE PER NDARJE QERAJE

Per thonjte , te kete eksperience pune , te jete e komunikueshme

Botuar më 14/11/2019

KERKOHET

Punonjese shtepie, te jete me eksperience pune dhe korrekte ne pune. Mosha 30-40 vjeç, Rr. “5 Maji”, mbrapa ish Fabrikes se Ajkes

Botuar më 14/11/2019

KERKOHET NJE ZONJE (F) PER KUJDESIN E NJE TE MOSHUAREJE,

Te rrije me te 24h, paga 32.000 leke, ushqim dhe fjetje e siguruar.

Botuar më 14/11/2019
)