Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

ZHVILLOJME KURSE PER GJUHEN KINEZE

Grupmosha 6-13 vjec. Mesimi kryhet nga mesues Kinez. Kursi 2 here ne jave, kushton 100 euro. Kursi 3 here ne jave, kushton 120 Euro. Mesimi zhvillohet ne grupe prej 3-6 personash., Mesimi 60min. Pergatitje per certifikimet HSK 1, HSK 2. 2 Persona nga 1 familje perfitojne 15% sconto. Rekomandimi i dyte, 15 % sconto. Adresa: Kompleksi Veneto, Liqeni i thate

Botuar më 21/08/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar, orari 08.00-16.00. Kam eksperience pune. Te djelen pushim, Tirane

Botuar më 21/08/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si pastruese ne ndonje institucion, ose pastruese shkallesh neper pallate dhe ambiente te tjera, jam korrekte ne pune

Botuar më 21/08/2018

KERKOJ KUJDESTARE

Per 2 femije, 6 vjec dhe 1.5 vjec. Orari punes 17.00-18.00, nga e hena ne te premte. Preferohet me banim afer zones, Kodra e priftit, tek Shkolla Mrekullia

Botuar më 20/08/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar, puna mbasdite, 8-12 ore. Kam eksperience pune ne Itali

Botuar më 20/08/2018

KERKOHET PUNONJESE SHTEPIE

Me kohe te plote nga e hena ne te shtune., Te jete me banim prane zones se Tregut Elektrik. Paga e kenaqshme+siguracion

Botuar më 20/08/2018

KERKOJ TE KUJDESEM PER NJE ZONJE TE MOSHUAR,

Kam ekspeience pune. Per me teper lutemi kontaktoni ne

Botuar më 20/08/2018

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar

Botuar më 20/08/2018

KERKOJ

Punetore shtepie, mosha deri ne 40 vjec, orari 2 hereshe, te jete me banim afer zones, Rr. Babe Rexha, afer qendres Globe

Botuar më 20/08/2018