Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

TOKE ARE NE SHITJE NE FARKE NE AFERSI TE LIQENIT NE TIRANE (ID 4191055)

Farke ne afersi te liqenit | 500 M2 | 52.000 Euro

Shitet toke are, siperfaqa 500 m², me dokumentacion te rregullt hipotekor. E ndodhur ne afersi te rruges kryesore dhe liqenit, toka eshte nje mundesi e mire per invesitm.Cmimi 52000 Euro, 500 M2, Property ID : 4191055 www.dreamalbania.al

Botuar më 03/02/2023
52.000,00 euro

KASHAR,TEK CITY PARK

PRANE MOBILERI AJAX | 500 M2 | 39.000 Euro

ESHTE PRANE RRUGES,NE NJE POZICION SHUME TE MIRE.ME DOKUMENTACION TE RREGULLT., 500 M2

Botuar më 03/02/2023
39.000,00 euro

TOKE NE SHITJE - ISHULL-SHENGJIN, LEZHE

Liqeni i Knalles | 10.000 M2 | 16.200.000 Leke

UNION BANK shet: Toke Are e cila ndodhet ndodhet prane rruges nacionale Lezhe-Shengjin. Prona ka konfiguracion te rregullt planimetrik, forme drejtkendore dhe eshte e pershtatshme per ndertime industriale, magazina dhe ambjente biznesi. Prona shtrihet ne nje terren fushor., 10.000 M2

Botuar më 03/02/2023
16.200.000 leke

3 TOKA NE SHITJE - DIVJAKE, LUSHNJE

Divjake | 9.414 M2 | 61.000 Euro

UNION BANK shet : 3 toka te ndodhura ne zonen e Divjakes ne Lushnje. Tokat pozicionohen ne zonen midis Divjakes dhe fshatit Shen e Premte.Kane konfigurim te rregullt, shtrihen ne terren fushor, jane te pershtatshme per tu shfrytezuar per bujqesi, por edhe per tu zhvilluar me ndertime te tipit rezidencial., 9.414 M2, Pronat konsistojne ne 3 toka bujqesore, me vendodhje prane Divjakes, ne afersi te njera tjetres. Respektivisht : S=3983m2=30,000 euro; S=3744m2=22,500 euro; S=1687m2=8,500 euro

Botuar më 03/02/2023
61.000,00 euro

TOKE ME QERA OSE SHITET - PRUSH

Njesia Administrative Vaqarr | 4.000 M2 | 80 Euro

Jepet me qera ose shitet toke bujqesore, Prona ka te aksesueshem shkarkimin e ujrave te bardha dhe te zeza ne kanalin ekzistues ne fund te prones ose anesore, sip., 4.000 M2, me certifikate pronesie te rregullt. E rrethuar. Qeraja 1000m Cmimi 400 Euro, per me shume detaje cmimi diskutohet nga afer. Shitja

Botuar më 02/02/2023
80,00 euro/m²

KASHAR,TEK CITY PARK

PRANE MOBILERI AJAX | 500 M2 | 39.000 Euro

ESHTE PRANE RRUGES,NE NJE POZICION SHUME TE MIRE.ME DOKUMENTACION TE RREGULLT., 500 M2

Botuar më 02/02/2023
39.000,00 euro

TOKE NE SHITJE - ISHULL-SHENGJIN, LEZHE

Liqeni i Knalles | 10.000 M2 | 16.200.000 Leke

UNION BANK shet: Toke Are e cila ndodhet ndodhet prane rruges nacionale Lezhe-Shengjin. Prona ka konfiguracion te rregullt planimetrik, forme drejtkendore dhe eshte e pershtatshme per ndertime industriale, magazina dhe ambjente biznesi. Prona shtrihet ne nje terren fushor., 10.000 M2

Botuar më 02/02/2023
16.200.000 leke

3 TOKA NE SHITJE - DIVJAKE, LUSHNJE

Divjake | 9.414 M2 | 61.000 Euro

UNION BANK shet : 3 toka te ndodhura ne zonen e Divjakes ne Lushnje. Tokat pozicionohen ne zonen midis Divjakes dhe fshatit Shen e Premte.Kane konfigurim te rregullt, shtrihen ne terren fushor, jane te pershtatshme per tu shfrytezuar per bujqesi, por edhe per tu zhvilluar me ndertime te tipit rezidencial., 9.414 M2, Pronat konsistojne ne 3 toka bujqesore, me vendodhje prane Divjakes, ne afersi te njera tjetres. Respektivisht : S=3983m2=30,000 euro; S=3744m2=22,500 euro; S=1687m2=8,500 euro

Botuar më 02/02/2023
61.000,00 euro

SHITET TOKE NE KASHAR

Tek Mbikalimi i Rinasit | 1.400 M2 | 84.000 Euro

VendodhjeFantastike, Mundesi Shume e Mire Investimi ., 1.400 M2

Botuar më 02/02/2023
60,00 euro/m²

SHITET TOKE NE KASHAR

Tek Mbikalimi i Rinasit | 1.400 M2 | 84.000 Euro

VendodhjeFantastike, Mundesi Shume e Mire Investimi ., 1.400 M2

Botuar më 02/02/2023
60,00 euro/m²
)