Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHTEPI NE SHITJE - PRANE KALASE SE DORZIT, RRUGA ME ASFALT

pa vajtur ne ndroq | 3.000 M2 | 50.000 Euro

Me nje pamje fantasitke te tiranes dhe te gjithe zones,sepse eshte ne faqe te kodres me drejtim nga dielli.nje shtepi e vogel druri,40 rrenje ulli,10 arra,fiq,rrush etj.100 metra nga asfalti.Me pus uji te ftohte, 3.000 M2

Botuar më 03/02/2023
50.000,00 euro

SHTEPI NE SHITJE - PRANE KALASE SE DORZIT, RRUGA ME ASFALT

pa vajtur ne ndroq | 3.000 M2 | 50.000 Euro

Me nje pamje fantasitke te tiranes dhe te gjithe zones,sepse eshte ne faqe te kodres me drejtim nga dielli.nje shtepi e vogel druri,40 rrenje ulli,10 arra,fiq,rrush etj.100 metra nga asfalti.Me pus uji te ftohte, 3.000 M2

Botuar më 02/02/2023
50.000,00 euro

PRANË CITY PARK

Pranë City Park | 157 M2 | 300.000 Euro

Shitet shtëpi private pranë City Park. Shtëpia ka strukturë 1 katëshe dhe është totalisht e mobiluar. Shtëpia është e sapondërtuar dhe ka strukturë të projektuar për 3 kate. Mundësi ndërtimi dhe për dy shtëpi të tjera ose ambiente biznesi të tipologjive të ndryshme. Shtë ka sipërfaqe ndërtimi 157 m2, sipërfaqe trualli 740 m2, dhe sipërfaqe totale toke 2000 m2. Na kontaktoni !, 157 M2, 4 ambjente, kati 1, totali i kateve 1, 2 banjo, ambjent gatimi, sallon ndenje, 3 dhoma gjumi, verande, vendparkim, oborr, i mobiluar, gjendja: e re

Botuar më 02/02/2023
300.000,00 euro

SHTEPI NE SHITJE - PRANE KALASE SE DORZIT, RRUGA ME ASFALT

pa vajtur ne ndroq | 3.000 M2 | 50.000 Euro

Me nje pamje fantasitke te tiranes dhe te gjithe zones,sepse eshte ne faqe te kodres me drejtim nga dielli.nje shtepi e vogel druri,40 rrenje ulli,10 arra,fiq,rrush etj.100 metra nga asfalti.Me pus uji te ftohte, 3.000 M2

Botuar më 31/01/2023
50.000,00 euro

SHTEPI NE SHITJE - PRANE KALASE SE DORZIT, RRUGA ME ASFALT

pa vajtur ne ndroq | 3.000 M2 | 50.000 Euro

Me nje pamje fantasitke te tiranes dhe te gjithe zones,sepse eshte ne faqe te kodres me drejtim nga dielli.nje shtepi e vogel druri,40 rrenje ulli,10 arra,fiq,rrush etj.100 metra nga asfalti.Me pus uji te ftohte, 3.000 M2

Botuar më 30/01/2023
50.000,00 euro

SHTEPI NE SHITJE - PRANE KALASE SE DORZIT, RRUGA ME ASFALT

pa vajtur ne ndroq | 3.000 M2 | 50.000 Euro

Me nje pamje fantasitke te tiranes dhe te gjithe zones,sepse eshte ne faqe te kodres me drejtim nga dielli.nje shtepi e vogel druri,40 rrenje ulli,10 arra,fiq,rrush etj.100 metra nga asfalti.Me pus uji te ftohte, 3.000 M2

Botuar më 30/01/2023
50.000,00 euro

SHTEPI NE SHITJE - PRANE KALASE SE DORZIT, RRUGA ME ASFALT

pa vajtur ne ndroq | 3.000 M2 | 50.000 Euro

Me nje pamje fantasitke te tiranes dhe te gjithe zones,sepse eshte ne faqe te kodres me drejtim nga dielli.nje shtepi e vogel druri,40 rrenje ulli,10 arra,fiq,rrush etj.100 metra nga asfalti.Me pus uji te ftohte, 3.000 M2

Botuar më 27/01/2023
50.000,00 euro

SHTEPI NE SHITJE - PRANE KALASE SE DORZIT, RRUGA ME ASFALT

pa vajtur ne ndroq | 3.000 M2 | 50.000 Euro

Me nje pamje fantasitke te tiranes dhe te gjithe zones,sepse eshte ne faqe te kodres me drejtim nga dielli.nje shtepi e vogel druri,40 rrenje ulli,10 arra,fiq,rrush etj.100 metra nga asfalti.Me pus uji te ftohte, 3.000 M2

Botuar më 27/01/2023
50.000,00 euro

SHTEPI NE SHITJE - PRANE KALASE SE DORZIT, RRUGA ME ASFALT

pa vajtur ne ndroq | 3.000 M2 | 50.000 Euro

Me nje pamje fantasitke te tiranes dhe te gjithe zones,sepse eshte ne faqe te kodres me drejtim nga dielli.nje shtepi e vogel druri,40 rrenje ulli,10 arra,fiq,rrush etj.100 metra nga asfalti.Me pus uji te ftohte, 3.000 M2

Botuar më 26/01/2023
50.000,00 euro
)