Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

BANAKIER/E Oferta pune - Era Restorant Kërkon të punësojë

Paga: ne nivelet e tregut |

Aftesi shume te mira komunikuese. Arsim i mesem.Te kete eksperience brenda te njejtit profil. Puna me dy turne. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit,, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 29/11/2023
ne nivelet e tregut

OPERATOR BACK OFFICE - Profesionisti - Per nje nga klientet tane kerkojme:

Paga: 65.000 leke neto |

Njohuri te mira te gjuhes italiane (B2, B1, B2), eksperienca e meparshme ne kete pozicion eshte avantazh., puna 09:00-18:00 e hene-e premte, fundjava pushim.puna është e vendosur në zyrë., Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
65.000 leke neto

PIRUNIST-KARELIST Kerkoj pune - Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicioin e mëposhtëm: Është kompani leader në tregun Shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka më të njohura ndërkombëtare.Tek CCBS

Paga: Pagese e kenaqshme |

• Diploma e Shkolles se Mesme ose Shkolle Profesionale.• Leje drejtimi per karrel klasi ADR (ose Patente C )• Min përvojë 2 vjeçare në një pozicion të ngjashëm.• Te demostroj aftesite e tij gjate permbushjes se programit te punes, operon ne perputhje te plote me rregullat e sigurimit teknik dhe nderhyn ne proces ne menyre qe te siguroj obiektivat e caktuara per procesin ku operon duke garantuar cilesine e produktit dhe reduktimin e skarcitetit• leviz produktet nga zona e magazinimit / ruajtjes në makina ose rimorkiot e distributoreve sipas urdherit te magazinierit • magazinon produktet në hapesiren e duhur.• në baza ditore, inspekton dhe kryen mirëmbajtje te vogla në karele.• operon ne karel ne perputhje te plote me rregullat e sigurimit teknik në mënyrë të sigurt dhe efikase • mban ambjentin e punes pastër dhe të rregullt., të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të cvnë adresen e-mail:, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
Pagese e kenaqshme

MEKANIK Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS)po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm Kompani lider në tregun Shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka më të njohura ndërkombëtare.Tek CCBS, ne jemi të bindur për rritjen

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Diploma e Shkollës së Mesme Profesionale si Mekanik; ka avantazh Diploma e Shkollës së Lartë në Inxhinieri Mekanike.• 3 ose me shumë vite eksperiencë në mirëmbajtjen e linjave të prodhimit, preferohet në industri pijesh.• Aftësi për të diagnostifikuar me saktësi e shpejtësi difektet dhe riparuar në kohë.• Aftësi për të punuar në grup., • kontrollon dhe aktivizon impiantet ndihmëse në fillim të çdo turni.• ekzaminon difektet gjatë procesit prodhues dhe ndërhyn për riparimin e menjëhershëm. • plotëson fletën e ndërhyrjes pas mbylljes së difektit. • ekzekuton programin e mirëmbajtjes parandaluese në pajisje.• kryen kontrollin e pajisjeve sipas frekuencave të përcaktuara në procedurat e aprovuara., të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të cv në adresen e-mail, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
Pagese konkuruese ne treg

MEKANIK Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS)po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm Kompani lider në tregun Shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka më të njohura ndërkombëtare.Tek CCBS, ne jemi të bindur për rritjen

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Diploma e Shkollës së Mesme Profesionale si Mekanik; ka avantazh Diploma e Shkollës së Lartë në Inxhinieri Mekanike.• 3 ose me shumë vite eksperiencë në mirëmbajtjen e linjave të prodhimit, preferohet në industri pijesh.• Aftësi për të diagnostifikuar me saktësi e shpejtësi difektet dhe riparuar në kohë.• Aftësi për të punuar në grup., • kontrollon dhe aktivizon impiantet ndihmëse në fillim të çdo turni.• ekzaminon difektet gjatë procesit prodhues dhe ndërhyn për riparimin e menjëhershëm. • plotëson fletën e ndërhyrjes pas mbylljes së difektit. • ekzekuton programin e mirëmbajtjes parandaluese në pajisje.• kryen kontrollin e pajisjeve sipas frekuencave të përcaktuara në procedurat e aprovuara., të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të cv në adresen e-mail, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
Pagese konkuruese ne treg

KASIER/E RRJETI I SUPERMARKETEVE SPAR ALBANIA

Paga: LEKE |

Adresa: KAFE FLORA , SELVIA , ISH RESTORANT DURRESI , GREPI I ARTE , PAZARI I RI , AMBASADOR 3, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
LEKE

SHITESE BANAKU RRJETI I SUPERMARKETEVE SPAR ALBANIA

Paga: LEKE |

Adresa: RRUGA E BOGDANEVE , SELVIA , GREPI I ARTE , KOMUNA E PARISIT, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
LEKE

PUNONJES FAST-FOODI Njoftime pune - Fast-Food ALBANIA NE QENDER TE TIRANES kerkon: Vajza dhe Djem per:

Paga: * PAGESA TE LARTA |

* TE INTERESUARIT TE KENE EKSPERIENCE DHE JENE KORREKTE NE PUNE!, Adresa: NE QENDER TE TIRANES.

Botuar më 29/11/2023
* PAGESA TE LARTA

BANAKIERE Njoftime pune - EAST LONDON Kërkon të punësojë

Paga: 55.000 leke + siguracion |

Me eksperience pune, Adresa: Kthesa e Kamzes, prane Terminalit

Botuar më 29/11/2023
55.000 leke + siguracion

RROBAQEPESE Njoftime pune - Mobileri Kiand Kërkon të punësojë

Paga: 65.000 - 80.000 leke |

Rrobaqepese. Kushte te mira pune, Adresa: Tapiz

Botuar më 29/11/2023
65.000 - 80.000 leke
)