Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

MENAXHERE DIVAS NIGHT CLUB

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune

Botuar më 06/04/2020
e kenaqshme

HOSTES DIVAS NIGHT CLUB

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune

Botuar më 06/04/2020
e kenaqshme

DJ DIVAS NIGHT CLUB

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune

Botuar më 06/04/2020
e kenaqshme

BALERINA DIVAS NIGHT CLUB

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune

Botuar më 06/04/2020
e kenaqshme
Botuar më 06/04/2020
e kenaqshme

MASAZHATORE Qendra masazheve Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Stadiumi Dinamo

Botuar më 06/04/2020
e kenaqshme

PASTICIERE Furre Buke pasticeri Marxho Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Astir, Rruga foto Xhavella, ngjitur me Bar 2 Pal...

Botuar më 06/04/2020
e kenaqshme

PUNONJESE PASTRIMI Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kërkesat:1) Mosha e preferuar nga 21 deri 40 vjeç;2) Të ketë 1 deri në 2 vjet përvojë të mëparshme në këtë pozicion;3) Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës dhe komunikim shumë të mirë nëambientin e punës;4) Të ketë prezencë dhe paraqitje të rregullt.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Punëtore Pastrimi/Sanitare” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:burimetnjerzore@yahoo.com* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 08/04/2020
e kenaqshme

HOSTES Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(femer). Kërkesat:1) Mosha e preferuar nga 21 deri 35 vjeç;2) Të ketë përvojë të mëparshme në këtë pozicion dhe te modelingut.3) Të ketë mbaruar arsimin e mesëm. Arsimi i lartë ka avantazh;4) Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës, ndërgjegje të lartë dhe vëmendjenë detaje;5) Të ketë shkathtësi komunikimi me klientët dhe sjellje shumë të mirë në përshtatje meambientin e punës;6) Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;7) Të ketë prezencë dhe të jetë person reprezentativ.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Hostess” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 08/04/2020
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER/E Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kërkesat:1) Mosha e preferuar mbi 21 vjeç;2) Të ketë përvojë të mëparshme në këtë pozicion;3) Të ketë mbaruar arsimin e mesëm profesional (Shkollë e Mesme Hoteleri-Turizëm) ose kurse të formimit profesional në profilin: kuzhinier;4) Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës, ndërgjegje të lartë dhe vëmendjenë detaje;5) Të ketë prezencë dhe paraqitje të rregullt.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Ndihmës/e kuzhinier/e” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 08/04/2020
e kenaqshme

KAMARIERE Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(femer). Kërkesat:1) Mosha e preferuar nga 21 deri 35 vjeç;2) Të ketë përvojë të mëparshme në këtë pozicion;3) Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës, si dhe të jetë e aftë të punoj nëgrup;4) Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi me klientët dhe sjellje shumë të mirë nëpërshtatje me ambientin e punës;5) Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;6) Të jetë person reprezentativ.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Kameriere” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 08/04/2020
e kenaqshme

KUZHINIER Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi. Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Recepsioniste” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 08/04/2020
e kenaqshme

MARANGOZ Fabrika e prodhimit te mobiljeve Kërkon të punësojë

Paga: teper e kenaqshme |

Per prodhimin e kuzhinave., Adresa: Rr. "Marie Kraja", Porcelan, 150m perpara rrethrrotullimit te TV Clan

Botuar më 08/04/2020
teper e kenaqshme

AGJENT SHITJESH E.G. ALBANIA Ofron mundesi punesimi si

Paga: Baze + Perqindje (Ne varesi te performances se punes) |

Leje drejtimi: kategoria b, Per elektroshtepiake. Jane te avantazhuar aplikantet cift. Kandidatet duhet te kene makine personale, moe ose pa eksperience pune, mosha 20-40 vjec, mundesi e shkelqyer biznesi dhe zhvillim i shpejte ne karriere, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 08/04/2020
Baze + Perqindje (Ne varesi te performances se punes)

STAF RESTORANTI Buze Hotel Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme |

Aplikimet janë për pozicione të ndryshme në kuzhinë (kuzhinier/e, ndihmës/e etj.) dhe në sallë (kamarier/e ndihmes/e etj), do merren në shqyrtim të gjitha nivelet e eksperiencave, bujtja (strehim + ushqim) ofrohet nga struktura, për aplikim të dërgohet cv me foto në adresën e e_mail: buzehotel@gmail.com, Sarandë

Botuar më 08/04/2020
E diskutueshme

STAF RESTORANTI Buze Hotel Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme |

Ofrohen pozicione të ndryshme, kuzhinë dhe sallë(kamarier, ndihmës kamarier), do merren në konsideratë të gjitha nivelet e eksperiencave, bujtja (strehimi dhe ushqim) ofrohet nga punëdhënësi, për aplikim të dërgohet cv me foto në adresën e e_mail: buzehotel@gmail.com, Sarandë

Botuar më 08/04/2020
E diskutueshme

PUNONJES Kompania MET ENGENEERING shpk kerkon te punesoje staf te kualifikuar ne pozicionet e meposhtme

Paga: e kenaqshme |

Plastike dhe duralumini, ofrohen kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne, Tiranë

Botuar më 08/04/2020
e kenaqshme
)