Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MASAZHATORE DIAMMA RESORT kerkon te zgjeroje stafin:

Paga: Pagesa shume e kenaqshme |

F/M, me eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Adresa: Plepa-Golem, pas Karburantit Euro Drin, Durrës

Botuar më 02/12/2022
Pagesa shume e kenaqshme

KUZHINIER DIAMMA RESORT kerkon te zgjeroje stafin:

Paga: Pagesa shume e kenaqshme |

Me eksperience pune, te intersuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Adresa: Plepa-Golem, pas Karburantit Euro Drin, Durrës

Botuar më 02/12/2022
Pagesa shume e kenaqshme

KAMARIER DIAMMA RESORT kerkon te zgjeroje stafin:

Paga: Pagesa shume e kenaqshme |

Me eksperience pune, te intersuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Adresa: Plepa-Golem, pas Karburantit Euro Drin, Durrës

Botuar më 02/12/2022
Pagesa shume e kenaqshme

AGJENT SHITJESH Njoftime pune - KOMPANI PRIVATE ME SHUME VITE EKSPERIENCE NE TREG Kërkon të punësojë

Paga: *Page e kenaqshme fikse + bonus |

Per Tirane dhe Durres. Kandidati duhet të ketë aftësi shitjeje. Te kete me shume se 2 vjet eksperience pune. Te interesuarit te dergojne CV ne: numerin e telefonit duke shenuar tek subjekt "Agjent per marrje porosish" ose "Agjent per shitje direkte". Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë, Adresa: Kontakt: Celular dhe Whatsapp

Botuar më 01/12/2022
*Page e kenaqshme fikse + bonus

AGJENT SHITJESH Njoftime pune - KOMPANI PRIVATE ME SHUME VITE EKSPERIENCE NE TREG Kërkon të punësojë

Paga: *Page e kenaqshme fikse + bonus |

Per Tirane dhe Durres. Kandidati duhet të ketë aftësi shitjeje. Te kete me shume se 2 vjet eksperience pune. Te interesuarit te dergojne CV ne: numerin e telefonit duke shenuar tek subjekt "Agjent per marrje porosish" ose "Agjent per shitje direkte". Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë, Adresa: Kontakt: Celular dhe Whatsapp

Botuar më 28/11/2022
*Page e kenaqshme fikse + bonus

AGJENT SHITJESH Njoftime pune - KOMPANI PRIVATE ME SHUME VITE EKSPERIENCE NE TREG Kërkon të punësojë

Paga: *Page e kenaqshme fikse + bonus |

Per Tirane dhe Durres. Kandidati duhet të ketë aftësi shitjeje. Te kete me shume se 2 vjet eksperience pune. Te interesuarit te dergojne CV ne: numerin e telefonit duke shenuar tek subjekt "Agjent per marrje porosish" ose "Agjent per shitje direkte". Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë, Adresa: Kontakt: Celular dhe Whatsapp

Botuar më 27/11/2022
*Page e kenaqshme fikse + bonus
)