Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETORE Vende te lira pune - SHTYPSHKRONJE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per Shtypshkronje, preferohet me ose pa eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Tiranë

Botuar më 26/09/2023
e kenaqshme

PUNETORE Njoftime pune - BYREKTORE PICA E CASTIT Kërkon të punësojë

Paga: * Pagesa 30.000 leke me te drejte rritje. |

Me ose pa eksperience pune, Adresa: Rr. "Mine Peza", Tirane.

Botuar më 24/09/2023
* Pagesa 30.000 leke me te drejte rritje.

PUNETORE - Kompania “ÇIMI DEKORACION" është një kompani prestigjoze në tregun shqiptar që operon në fushën e ndertimit, punime gipsi, dekoresh prej gipsi, kerkon te punesoje punetore

Paga: PAGESA SHUME TE MIRA |

Kerkohen te punesohen 20 punetore, aplikantet qe kane eksperienca pune ne sektorin e gipseve, patinimit dhe lyerjes do te jene te favorizuar, punetoret do te jene pergjegjes per keto funksione pune: punime gipsi, dekoresh prej gipsi, patinime dhe lyerje, ofrohen kushte shume te mira pune, pune e sigurte dhe punesim afatgjate, te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne numrin e meposhtem, Tiranë

Botuar më 21/09/2023
PAGESA SHUME TE MIRA
)