Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

BANAKIER/E Oferta pune - Era Restorant Kërkon të punësojë

Paga: ne nivelet e tregut |

Aftesi shume te mira komunikuese. Arsim i mesem.Te kete eksperience brenda te njejtit profil. Puna me dy turne. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit,, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 29/11/2023
ne nivelet e tregut

BANAKIER/E NJOFTIME PUNE - Bar San Paolo Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + sigurime |

Adresa: Tek Fresku, rruga e Teleferikut, pallati Bogova, Tiranë

Botuar më 27/11/2023
e kenaqshme + sigurime

BANAKIER/E Njoftime pune - GIGO COFFEE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Banakier/e. Kushte te mira pune, Adresa: Prane Ures NSHIRAK

Botuar më 26/11/2023
e kenaqshme

BANAKIER/E Njoftime pune - Bar Kafe Shiro Kërkon të punësojë

Paga: * Ofrohen paga te kenaqshme |

* Ofrohen kushte shume te mira pune. * Te interesuarit te jene korrkete ne pune, Adresa: Ish kinema 17 Nentori, rr. "Bardhok Biba", tek Galeria.

Botuar më 26/11/2023
* Ofrohen paga te kenaqshme

BANAKIER/E Oferta pune - Era Restorant Kërkon të punësojë

Paga: ne nivelet e tregut |

Aftesi shume te mira komunikuese. Arsim i mesem.Te kete eksperience brenda te njejtit profil. Puna me dy turne. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit,, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 26/11/2023
ne nivelet e tregut

BANAKIER/E Njoftime pune - Bar Kafe Ardi Kërkon të punësojë

Paga: e e kenaqshme |

Kushte pune shume te mira, 30-40 vjeç, Adresa: Sheshi Avni Rustemi, Pazari I ri,

Botuar më 24/11/2023
e e kenaqshme

BANAKIER/E Njoftime pune - Bar Kafe Ardi Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 leke |

Kushte pune shume te mira, 30-40 vjeç, Adresa: Sheshi Avni Rustemi, Pazari I ri,

Botuar më 23/11/2023
50.000 leke

BANAKIER/E BAR RESTORANT PICERI "GLORIA" Kerkon te punesoje: Banakier/e

Paga: 50.000 lek |

Kushte te mira pune. Me eksperience pune, Adresa: Tek 9 Keteshet, Rr. “Qemal Stafa”, prane shkolles “Fan Noli”

Botuar më 23/11/2023
50.000 lek

BANAKIER/E Njoftime pune - TONY'S RESTORANT COFFEE SHOP Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGESA TE LARTA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim, Adresa: Rruga "Sami Frasheri", pallati Nobis

Botuar më 20/11/2023
OFROHEN PAGESA TE LARTA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

BANAKIER/E Njoftime pune - TONY'S RESTORANT COFFEE SHOP Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGESA TE LARTA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim, Adresa: Rruga "Sami Frasheri", pallati Nobis

Botuar më 20/11/2023
OFROHEN PAGESA TE LARTA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE
)