Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

FABRIKA E LENDES SE PARE PER MOBILERI Kërkon të punësojë Punetore

(Mashkull). Mosha 20 - 30 vjeç. Orari punes 08:00 - 17:00. Paga e kenaqshme, Adresa:...

Botuar më 20/07/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune.Per me teper lutemi kontaktoni ne:, Adresa: Bulevardi Zogu I, pra...

Botuar më 20/07/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Per me teper lutemi kontaktoni ne:, Adresa: Bulevardi Zogu I, prane Stacionit te tren...

Botuar më 20/07/2018

RESTORANT-PICERI "KLEDI" Kërkon të punësojë Ndihmes picier/e

Te njohe shume mire kuzhinen tradicionale dhe ate italiane, Tiranë, Adresa: Rruga e ...

Botuar më 14/07/2018

RESTORANT-PICERI "KLEDI" Kërkon të punësojë Kuzhinier/e

Te njohe shume mire kuzhinen tradicionale dhe ate italiane, Tiranë, Adresa: Rruga e ...

Botuar më 14/07/2018

RESTORANT-PICERI "KLEDI" Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier/e

Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, prane qendres Globe

Botuar më 14/07/2018

North Albanian Tourism Company based in Shkoder we are looking to hire Two Guides which can guide tourist mainly in Albania, but also in Maqedonia, Kosovo Ciceron

The company is owned by an Albanian who worked for a Dutch company in the Balkans for many years. Our team is international, and this is our fourth season of employing local guides.We are looking for flexible open-minded people with strong customer service skills and work ethics who are organized, motivated and can work and solve problems independently. We require fluent English. We would give preference to guides with good knowledge of local culture, history and geography.Many of our customers enjoy exploring beautiful local nature, so the candidates should be prepared to lead some hiking trips too.We value long-term relationships with our employees and offer competitive pay which is based on performance.Kualifikimet / KërkesatMosha e preferuar e kandidateve te jete mbi 20 vjec.Shënime.Aplikatet e perzgjedhur duhet te japin interviste tek zyrat tona ne Shkoder.Te interesuarit mund te dergojne CV e tyre ne emailin, Shkodër, Shkodër

Botuar më 23/07/2018

Fasoneri REI Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me eksperience pune. Paga shume e mire + sigurime 100% te paguar nga firma. Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", blloku magazinave, godina jeshile afer karburantit, kati V.

Botuar më 23/07/2018

North Albanian Tourism Company based in Shkoder are looking for Recepsion for our new office in Tirana! Female during the tourist season beginning now and lasting until the end of October Recepsioniste

The company is owned by an Albanian who worked for a Dutch company in the Balkans for many years. Our team is international, and this is our fourth season of employing local guides.We are looking for flexible open-minded people with strong customer service skills and work ethics who are organized, motivated and can work and solve problems independently. We require fluent English. We would give preference to guides with good knowledge of local culture, history and geography.Many of our customers enjoy exploring beautiful local nature, so the candidates should be prepared to lead some hiking trips too.We value long-term relationships with our employees and offer competitive pay which is based on performance.Kualifikimet / KërkesatMosha e preferuar e kandidateve te jete mbi 20 vjec.Shënime.Aplikatet e perzgjedhur duhet te japin interviste tek zyrat tona ne Shkoder.Te interesuarit mund te dergojne CV e tyre ne emailin, Shkodër, Shkodër

Botuar më 23/07/2018

Hotel Opera, ne qender te Tiranes Kërkon të punësojë Sanitare

Per pastrim hoteli. Turni I dhe II. Paga 30.000 leke + Sigurime Shoqerore. 1 dite ne jave pushim duke perfshire dhe ditet e lejes vjetore. Te interesuarat te jene serioze dhe korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Urani Pano", mbrapa hotel Tirana (15 kateshit)

Botuar më 23/07/2018

CHLOE BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Tek ing. Ndertimit, perballe Insitutit te Fiskultures

Botuar më 23/07/2018

Select Hill Resort Kërkon të punësojë Kamarier restoranti

Me eksperienc pune. Paga 40.000 leke, Adresa: Rruga Nacionale Tirane-Dajt, km4

Botuar më 23/07/2018

CHLOE BAR Kërkon të punësojë Pastruese

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Tek ing. Ndertimit, perballe Insitutit te Fiskultures

Botuar më 23/07/2018

Fast Food "TAKE OUT" LANDI Kërkon të punësojë Motorrist

Me motorrin e firmes. Paga shume e mire, Adresa: Rr. "Elbasanit".

Botuar më 23/07/2018

"COLOMBO" BAR KAFE Kërkon të punësojë Pastruese

Puna 4 ose 8 ore ne dite. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mire pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 23/07/2018

VILA SHARD Kërkon të punësojë Kamarier

ME EKSPERIENCE, Tiranë, Adresa: Rr. Myslym Shyri, perballe Albtelecom

Botuar më 22/07/2018