Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KAMARIER Serenata Korcare Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Tiranë

Botuar më 23/10/2019
e kenaqshme

KAMARIER Zgara Tirones 1 Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Me eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: rruga e Kavajes perballe Proper Pizza, Tiranë

Botuar më 22/10/2019
paga e kenaqshme

KAMARIER BAR KAFE "DAMIANI" Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

(Mashkull), Adresa: Koder Kamez, afer ures

Botuar më 22/10/2019
E kenaqshme

KAMARIER RESTORANT "TRISS" Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Tek Brryli, ish Rozafa

Botuar më 22/10/2019
e kenaqshme

KAMARIER The Blu Bar Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. “Kavajes”, rrugica Him Kolli

Botuar më 22/10/2019
e kenaqshme

KAMARIER BAR EGIS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Mbrapa Muzeut, tek Piazza

Botuar më 22/10/2019
e kenaqshme

KAMARIER Bar Kafe Panorama 1-2 Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Puna turni I dhe II. Te dije te zoteroje dhe pjesen e banakut. Me eksperience pune, Adresa: Perballe spitalit te femijeve

Botuar më 22/10/2019
e kenaqshme

KAMARIER Diamond Caffe Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: 21 Dhjetori, tek kryqezimi

Botuar më 22/10/2019
e kenaqshme

KAMARIER Select Bar Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Tek Selvia

Botuar më 22/10/2019
e kenaqshme

KAMARIER TEK TYMI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Puna me turne, me eksperience pune, Adresa: Rruga e Kavajes, prane xhamise Dine Hoxha, Tiranë

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme
)