Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RROBAQEPESE Njoftime pune - Kerkohet

Paga: 50.000 leke ne muaj |

Me eksperience per qepje rroba pune., Adresa: 5 Maji

Botuar më 24/03/2023
50.000 leke ne muaj

PUNETORE RROBAQEPESIE Njoftime pune - Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Pa eksperience pune., Adresa: Rr. 5 Maji

Botuar më 24/03/2023
e kenaqshme

STAF Njoftime pune - Rrobaqepsi Zviceriane Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + sigurime te paguara nga firma |

Kontrrollore, Pergjegjese per pantallona dhe Makiniste. Me eksperience pune. Korrekt per pagesen dhe punen., Adresa: Rr. "Siri kodra", prane frigoriferit

Botuar më 23/03/2023
e kenaqshme + sigurime te paguara nga firma

MAKINISTE Rrobaqepsi ne Kombinat kerkon te punesoje Rrobaqepse makiniste lineare dhe syzator

Paga: Starton 1700 lekë në ditë si dhe sigurimet të paguara të gjitha nga firma. |

Orari 7.00- 15:30. Pushimi drekës 11.00- 11:30. Të shtunën punohet 6 ore e paguhet 8 ore., festat, leja e zakonshme të paguara. kushtet e punës shumë të mira., Adresa: Rr e Qelqit Kombinat

Botuar më 23/03/2023
Starton 1700 lekë në ditë si dhe sigurimet të paguara të gjitha nga firma.

SHITESE Dyqan North Vision (Aksesore Çanta/Syze) Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga dhe kushte shume te mira pune |

Te jete e komunikueshte dhe korrekte ne pune. Preferohet me eksperience pune. Mosha deri 35 vjeç, Adresa: Tek tregu Çam.

Botuar më 23/03/2023
Ofrohen paga dhe kushte shume te mira pune

RROBAQEPESE Njoftime pune - Kerkohet

Paga: 50.000 leke ne muaj |

Me eksperience per qepje rroba pune., Adresa: 5 Maji

Botuar më 23/03/2023
50.000 leke ne muaj

PUNETORE RROBAQEPESIE Njoftime pune - Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Pa eksperience pune., Adresa: Rr. 5 Maji

Botuar më 23/03/2023
e kenaqshme

SHITESE Njoftime pune - ÇANTA & AKSESORE ne QTU Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune |

Te jete korrekte ne pune, Adresa: QTU

Botuar më 23/03/2023
Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune

MAKINISTE Rrobaqepsi ne Kombinat kerkon te punesoje Rrobaqepse makiniste lineare dhe syzator

Paga: Starton 1700 lekë në ditë si dhe sigurimet të paguara të gjitha nga firma. |

Orari 7.00- 15:30. Pushimi drekës 11.00- 11:30. Të shtunën punohet 6 ore e paguhet 8 ore., festat, leja e zakonshme të paguara. kushtet e punës shumë të mira., Adresa: Rr e Qelqit Kombinat

Botuar më 19/03/2023
Starton 1700 lekë në ditë si dhe sigurimet të paguara të gjitha nga firma.

PUNETORE MAKINISTE Njoftime pune - Rrobaqepsi

Paga: 50.000 leke - 55.000 leke per punetore te kualifikuara |

Me eksperience pune ne syzator, qemer dhe makine, Adresa: Rr. Siri Kodra, kati 3, perballe Bankes Credins

Botuar më 19/03/2023
50.000 leke - 55.000 leke per punetore te kualifikuara
)