Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJESE LAVANTERIE Njoftime pune - FRIDA XHOI & XHEI, kerkon te punesoje Punonjese per Larje Fustane Nuserie

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarat duhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", siper Sigurimeve Shoqerore.

Botuar më 03/02/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

QENDISTARE Njoftime pune - FRIDA XHOI & XHEI Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarat duhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", siper Sigurimeve Shoqerore.

Botuar më 03/02/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

SHITESE Njoftime pune - LUX MODA MARKET shoqeri tregetare e artikujve te modes kerkon shitese me ekperience ne dyqanin te Rr. Kavajes

Paga: shume e mire, e siguruar |

Puna 7 ore, me dy turne, e Diela pushim, Pushim me pagese festat zyrtare, 4 jave pushim me pagese ne Vit., Adresa: Kontakti per interviste Astriti

Botuar më 02/02/2023
shume e mire, e siguruar

RROBAQEPESE Njoftime pune - EK.Tex Sh.p.k Kërkon të punësojë

Paga: me konkuruese ne treg, kontribute te paguara, bonuse mujore |

Me dhe pa eksperience pune. Oret jashte orarit paguhen 150%, Adresa: Rr. "Siri Kodra", prane nenstacionit elektrik, Tiranë

Botuar më 01/02/2023
me konkuruese ne treg, kontribute te paguara, bonuse mujore

STAF Njoftime pune - Rrobaqepsi Zviceriane Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + sigurime te paguara nga firma |

Kontrrollore, Pergjegjese per pantallona dhe Makiniste. Me eksperience pune. Korrekt per pagesen dhe punen., Adresa: Rr. "Siri kodra", prane frigoriferit

Botuar më 01/02/2023
e kenaqshme + sigurime te paguara nga firma

SHITESE Njoftime pune - "CASA ITALIA" Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Eshte e rendesishme qe kandidatet te kene disponibilitet per pune me 2 turne, Adresa: Per te aplikuar mirepresim CV tuaj ne adresen e E-mailit: [email protected] ose te paraqiteni tek informacioni Casa Italias, Tiranë

Botuar më 30/01/2023
paga e kenaqshme

PUNETORE HEKURI Njoftime pune - Kerkohet: Punonjese me eksperience per Hekurosje ne Rrobaqepesi

Paga: Paga neto 50.000 deri ne 70.000 leke, (ne varesi te aftesive) |

Sigurimet mbulohen nga biznesi. Orari Full Time, e Diela pushim. Ju do trajnoheni rregullisht deri sa te arrini kapacitetet maksimale profesionale, Adresa: Vendodhja: Qendër, Tirane. Lutemi per me teper informacion kontaktoni ne:

Botuar më 30/01/2023
Paga neto 50.000 deri ne 70.000 leke, (ne varesi te aftesive)

PUNONJESE Njoftime pune - Kerkohet: Punonjese me eksperience per Hekurosje ne Rrobaqepesi

Paga: Paga neto 50.000 deri ne 70.000 leke, (ne varesi te aftesive) |

Sigurimet mbulohen nga biznesi. Orari Full Time, e Diela pushim. Ju do trajnoheni rregullisht deri sa te arrini kapacitetet maksimale profesionale, Adresa: Vendodhja: Qendër, Tirane. Lutemi per me teper informacion kontaktoni ne:

Botuar më 28/01/2023
Paga neto 50.000 deri ne 70.000 leke, (ne varesi te aftesive)

RECEPSIONISTE Njoftime pune - "Qender Tregetare" Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Te interesuarat te jene korrekte ne pune, Adresa: Per te aplikuar mirepresim CV tuaj ne adresen e E-mailit: [email protected] ose te paraqiteni tek informacioni Casa Italias, Tiranë

Botuar më 27/01/2023
paga e kenaqshme

SHITESE Njoftime pune - FRIDA XHOI & XHEI Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarat duhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", siper Sigurimeve Shoqerore.

Botuar më 27/01/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE
)