Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KUZHINIER PUNË TIRANA https://punetirana.com/ Kërkon të punësojë

Paga: 1300 Euro |

Vende vakante për kategorinë guzhinjerpaga 1100-1300 eurome eksperienc1 dite ne jave pushim8 ore punekontakto si më poshtë:[email protected]

Botuar më 30/05/2023
1300 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 30/05/2023
600 Euro

ASISTENT Punetirana.com Kërkon të punësojë

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë asistente zyrepaga 500-600 eurome eksperiencte kete njohuri ne gjuhen italiane.1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Tiranë

Botuar më 30/05/2023
600 Euro

STAF RESTORANTI Punetirana.com Kërkon të punësojë

Paga: 1500 Euro |

Kerkohet:guzhinjer,picajol,kamarier,page e kenaqshme,me eksperienc,vendodhja sarandkontakto si më poshtë:[email protected], Sarandë

Botuar më 30/05/2023
1500 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 30/05/2023
600 Euro

MENAXHER Menaxher Sanitaresh Sol Tropikal by Melia International Hotels Melia International Hotels eshte kompania lider ne fushen e hotelerise me nje rrjet prej 374 hotelesh te shperndare ne 40 shtete dhe 4 kontinente

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Shume e mire, konkuruese me tregun |

Gjuhet e huaja: anglisht, 1. Kandidatet duhet te kene arsim te larte.2. Minimuni 1 vit pervoje pune ne kete pozicion pune.3. Njohuri te sherbimeve te pastrimit dhe nje game te furnizimeve dhe te sherbimeve te pastrimit., pervoje pune e meparshme, 1. monitoroni të gjitha operacionet e përditshme të departamentit të mirëmbajtjes, duke përfshirë pastërtinë e të gjitha dhomave dhe hapësirave publike çdo ditë2. drejtoni, punësoni dhe trajnoni stafin e mirëmbajtjes së hotelit për t'iu përmbajtur standardeve tona të larta të pastërtisë.3. mbikëqyrni buxhetin e departamentit të mirëmbajtjes së hotelit , bëni inventarin dhe sigurohuni që të ketë një gjendje të furnizimeve perkatese të pastrimit.4. dokumentoni zonat e pastruara dhe raportoni çdo çështje si dëmtimi i dhomës ose kërkesat për mirëmbajtje në zyrën e përparme.5. sigurohuni që të gjitha pajisjet e pastrimit të jenë në gjendjen e duhur të punës dhe bëni rregullime për riparime sipas nevojës, 1. mundesi per te marre pervoje pune ne nje ambient nderkombetar ne kushte shume te mira pune.2. page shume e mire, konkuruese per tregun.3. mundesi transferimi ne te gjitha rrjetet e melia.4. nje vakt ushqimor garantohet nga kompania., Adresa: Plepa, Durres, Durrës

Botuar më 30/05/2023
Shume e mire, konkuruese me tregun

STAF RESTORANTI Punetirana.com Kërkon të punësojë

Paga: 1500 Euro |

Kerkohet:guzhinjer,picajol,kamarier,page e kenaqshme,me eksperienc,vendodhja sarandkontakto si më poshtë:[email protected], Sarandë

Botuar më 30/05/2023
1500 Euro
)