Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KAMARIER/E Njoftime pune - TONY'S RESTORANT COFFEE SHOP Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGESA TE LARTA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim, Adresa: Rruga "Sami Frasheri", pallati Nobis

Botuar më 15/03/2023
OFROHEN PAGESA TE LARTA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

PJATALARESE Njoftime pune - TONY'S RESTORANT COFFEE SHOP Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGESA TE LARTA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim, Adresa: Rruga "Sami Frasheri", pallati Nobis

Botuar më 15/03/2023
OFROHEN PAGESA TE LARTA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

KAMARIERE MUNDESI PUNESIMI NE ITALI - LIDO MONNALISA - tre Fontane Sicilia Kërkon të punësojë

Paga: paga nga 1000 deri ne 1500 euro neto referuar tek eksperienca dhe nese do paguhet apo jo akomodimi. |

Gjuha Italiane e domosdoshme. Puna fillon nga muaji Prill deri ne muajin Shtator. Minimumi 8 ore pune., ofrohen kushte te mira pune, https://www.lidomonnalisa.it - kontaktoni ne nr e kontaktit ose ne adresen e mail:, Adresa: ITALI

Botuar më 15/03/2023
paga nga 1000 deri ne 1500 euro neto referuar tek eksperienca dhe nese do paguhet apo jo akomodimi.

BANAKIER/E Njoftime pune - Bar Piceri Space 27 Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarit te jene te afte dhe korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Mihal Grameno".

Botuar më 15/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

KAMARIER Njoftime pune - Bar Piceri Space 27 Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarit te jene te afte dhe korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Mihal Grameno".

Botuar më 15/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

MOTORRIST Njoftime pune - Bar Piceri Space 27 Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

(shperndares). Te interesuarit te jene te afte dhe korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Mihal Grameno".

Botuar më 15/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

SANITARE Njoftime pune - Bar Piceri Space 27 Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarit te jene te afte dhe korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Mihal Grameno".

Botuar më 15/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

PICIER Njoftime pune - Bar Piceri Space 27 Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarit te jene te afte dhe korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Mihal Grameno".

Botuar më 15/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

NDIHMES BANAKIER Njoftime pune - PICERI DELIZIOSA Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE KENAQSHME |

Me ose pa eksperience pune. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Rruga "Vaso Pasha", ish Blloku

Botuar më 15/03/2023
OFROHEN PAGA TE KENAQSHME

PICIER Njoftime pune - PICERI DELIZIOSA Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE KENAQSHME |

Me eksperience pune ne furre druri. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Rruga "Vaso Pasha", ish Blloku

Botuar më 15/03/2023
OFROHEN PAGA TE KENAQSHME
)