Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITESE BANAKU RRJETI I SUPERMARKETEVE SPAR ALBANIA

Paga: leke |

Adresa: Golem , Vollga, Durrës

Botuar më 02/06/2023
leke

NDIHMES KUZHINIER Njoftime pune - Bati Restorant 2 (tek Ministria e Jashtme) Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Puna 8 ore ne dite. 1 dite ne jave pushim. Ofrohet transport i siguruar per kthimin ne shtepi, Adresa: Prane Ministrise se Jashtme. Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 01/06/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA

NDIHMES KAMARIER Njoftime pune - Bati Restorant 2 (tek Ministria e Jashtme) Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Puna 8 ore ne dite. 1 dite ne jave pushim. Ofrohet transport i siguruar per kthimin ne shtepi, Adresa: Prane Ministrise se Jashtme. Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 01/06/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA

KUZHINIER Njoftime pune - Bati Restorant 2 (tek Ministria e Jashtme) Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Puna 8 ore ne dite. 1 dite ne jave pushim. Ofrohet transport i siguruar per kthimin ne shtepi, Adresa: Prane Ministrise se Jashtme. Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 01/06/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA

KAMARIER Njoftime pune - Bati Restorant 2 (tek Ministria e Jashtme) Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Puna 8 ore ne dite. 1 dite ne jave pushim. Ofrohet transport i siguruar per kthimin ne shtepi, Adresa: Prane Ministrise se Jashtme. Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 01/06/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA

PJATALARESE Njoftime pune - Bati Restorant 2 (tek Ministria e Jashtme) Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa 50.000 leke + sigurime |

Puna 8 ore ne dite. 1 dite ne jave pushim. Ofrohet transport i siguruar per kthimin ne shtepi, Adresa: Prane Ministrise se Jashtme. Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 01/06/2023
Pagesa 50.000 leke + sigurime

NDIHMES KUZHINIERE Njoftime pune - Bati Restorant Kërkon të punësojë

Paga: ofrohet pagese shume e mire |

1 dite ne jave pushim. Siguracione te paguara, Adresa: Rr. "Mine Peza". Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 01/06/2023
ofrohet pagese shume e mire

PJATALARESE Njoftime pune - Bati Restorant Kërkon të punësojë

Paga: ofrohet pagese shume e mire |

1 dite ne jave pushim. Siguracione te paguara, Adresa: Rr. "Mine Peza". Kontaktoni ne: whap ne:

Botuar më 01/06/2023
ofrohet pagese shume e mire

MAGAZINIER RRJETI I SUPERMARKETEVE SPAR ALBANIA

Paga: Leke |

Spar albania ofrohen vende te lira pune si : sistemues/e,kasier/e,magazinier/e, Tiranë

Botuar më 01/06/2023
Leke

SHITES/E NE KIOSKE - Njoftime Pune

Paga: E Kenaqshme + Bonuse |

Puna eshte me kohe te plote dhe me turne. Te jete i komunikueshem dhe i sjellshem me klientin dhe koleget., kerkohet shites/e ne kioske, ofrohen kushte te mira pune, per nje interviste te interesuarit te kontaktojne ne numrin e meposhtem ne whatsapp, Tiranë

Botuar më 01/06/2023
E Kenaqshme + Bonuse
)