Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

INXHINIER NDERTIMI AGI KONS SHPK Kompania jone kerkon: Supervizor i Ndërtimit është përgjegjës për supervizimin e projekteve duke kontrolluar projektet, kryerjen e inspektimeve të cilësisë, mbikqyrjen e nënkontraktuesve dhe stafit të zbatimit te projekti

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve |

Diplomë në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit.Kandidatët preferohen te kenë minimalisht 5 vite pune si Inxhinier Ndërtimi në SUPERVIZIM por përparësi kanë kandidatët me më shumë vite eksperiencë në këtë fushë.Të zotërojë liçensë të vlefshme në Projektim dhe / ose Mbikëqyrje në kolaudim, në të kundërt të plotësojë kriteret e nevojshme për tu pajisur më një të tillë.Avantash kandidatet të cilët disponojnë më shumë pika në keto Liçensa.Të zoterojë shumë mirë programin AUTOCAD, si dhe ‘’Paketën Office’’.Të ketë njohuri shumë të mira në leximin, zbatimin dhe supervizimin e projekteve.Preferohet të zoterojë gjuhën Angleze dhe Italiane.Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese., inspektim ditor i punimeve dhe kontroll i cilësisë së punimeve;kontrolli dhe çertifikimi mujor i punimeve te kryera nga nënkontraktorët, baza, norma.monitorimin e grafikut të punimeve ndërtimore në përputhje me ndërtimin e objektit;të krijojë dhe të prodhojë një sistem raportimi ditor të kontrolleve të kryera gjatë proçesit të ndërtimit. ky raport duhet të ketë detajet e nevojshme në mënyrë që të jetë i mundur vlerësimi i progresit të punimeve duke u refereruar grafikut te punimeve. në këtë raport duhet të përfshihet një përshkrim i shkurtër i aktivitetit të ndërtimeve;monitorimi ditor i proçesit të ndërtimit dhe sigurimi që ndërtimi po kryhet në përputhje me projektin dhe specifikimet teknike;të krijojë dhe prodhojë një raport teknik (te shoqeruar dhe me foto) të mirë organizuar të aktivitetit ndërtimor, ky raport do i dërgohet çdo javë eprorit;të menaxhojë çdo ndryshim të punimeve/porosise dhe të kërkoj aprovimin tek strukturat përkatëse për këto ndryshime;të menaxhoj dhe të përgjigjet në bashkëpunim me inxhinierin kërkesave për informacion që mund të ketë investitori.të kontrollojë dhe të raportojë për progresin e punimeve;të përcaktojë mënyrën dhe frekuencën e testimeve për punimet dhe materialet ndërtimore;të miratojë punimet e kryera dhe materialet e përdorura gjatë ndërtimit;të kryejë kontrolle të vazhdueshme si dhe një kontroll përfundimtar përpara nisjes së proçedurës për dorëzimin e objektit; (baza per aktet e kolaudimit), te interesuarit te dergojne cv-ne e tyre ne email zyrtar: [email protected], Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite,, Tiranë

Botuar më 26/03/2023
E diskutueshme në varesi të eksperiencës së kandidatëve
Botuar më 26/03/2023
Ofrohen paga dhe kushte shume te kenaqshme

KAMARIER Njoftime pune - RESTORANT ROZAFA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Luigj Gurakuqi”, tek 9 kateshet

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - Ulliri Teg Kërkon të punësojë

Paga: Page dhe kushte shume te mira pune |

Te interesuarat te jene korrekte ne pune, Adresa: Qendra Tregetare TEG

Botuar më 26/03/2023
Page dhe kushte shume te mira pune

STAF Njoftime pune - Ulliri Green Coast Palase kerkon: - Kamarier Restoranti. - Ndihmes Kamarier Restoranti. - Barist. - Banakier. - Ndihmes Banakier. - Sanitare Salle

Paga: Ofrohen paga shume te mira dhe kushte shume te kenaqshme |

Eksperienca perben prioritet. Ushqim dhe akomodim i perfshire, Adresa: Green Coast, Palase

Botuar më 26/03/2023
Ofrohen paga shume te mira dhe kushte shume te kenaqshme

MONTUES MOBILJESH Njoftime pune - ARREDO FAB STUDIO, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te tij Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA! |

Transport i siguruar! Kontaktoni ne: 0682033763, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 26/03/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA!

MOBILIER Njoftime pune - ARREDO FAB STUDIO, ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te tij Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA! |

Transport i siguruar! Kontaktoni ne: 0682033763, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 26/03/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA!

PJATALARESE Njoftime pune - RESTORANT ROZAFA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Luigj Gurakuqi”, tek 9 kateshet

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

KASIERE Njoftime pune - RESTORANT ROZAFA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Luigj Gurakuqi”, tek 9 kateshet

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

SHOFER Njoftime pune - LAVANDERI TAPETESH Kërkon të punësojë

Paga: 45.000 leke + siguracion + bakshishe |

Per transport tapetesh. Preferohen me eksperience pune. Mosha deri 40 vjeç, Adresa: Paskuqan

Botuar më 26/03/2023
45.000 leke + siguracion + bakshishe
)