Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SALDATOR PUNË TIRANA

Paga: 65 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kandidati duhet te kete nje pervoje prej te pakten 2 vite ne kete profesion

Botuar më 22/02/2024
65 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

AGJENT SHITJESH PUNË TIRANA

Paga: 60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Tirane kerkojme:•agjent shitjesh•menaxher shitjeshdetyra dhe përgjegjësitë:prezantimin, promovimin dhe shitjën e produkteve tek klientët ekzistues dhe te rinjë duke përdorur praktikat më të mira dhe trendet promovuese;zhvillimin e distribuimit – duke siguruar disponueshmerine dhe mbajtjen e te gjitha njesive te stokut (skus).zbatimi dhe koordinimi i aktiviteteve të dakorduara të marketingut (pozicionet dytësore, komunikimi i ofertave speciale);monitorimi i aktiviteteve të produkteve;kualifikimet e kërkuara:përvojë pune minimum 2-3 vite si merchandiser/e apo agjent/e të shitjës, menaxher shitje në produkte ushqimoreaftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale;të jenë të pajisur me patentë, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

KAMARIER PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kamarierkushte shume te mira punepagesa e kenaqshmeturni i pare

Botuar më 22/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

BABY SITTER PUNE TIRANA

Paga: 600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

BABYSITTERFemija eshte 2 vjecNga e hena ne te premte 08:00-17:00*Zonja duhet te kete eksperience ne mbajtje dhe rritjen e femijes*preferohet te kete qene edukatore*Kerkohet korrektesi, ndershmeri dhe pergjegjes

Botuar më 22/02/2024
600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

PICIER PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Punonjes picerie (fast food) me page te kenaqshme- me ose pa eksperience, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

SPECIALIST BRUMI PUNË TIRANA

Paga: 65 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kerkon te punesoje specialist brumi, paga e kenaqshme, babrrukerkohet:-te kete eksperience te meparshme punete jete korrekt dhe i pergjegjshemofrohet:-kushte shume te mira pune, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
65 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

AGJENT SHITJESH PUNË TIRANA

Paga: 60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Tirane kerkojme:•agjent shitjesh•menaxher shitjeshdetyra dhe përgjegjësitë:prezantimin, promovimin dhe shitjën e produkteve tek klientët ekzistues dhe te rinjë duke përdorur praktikat më të mira dhe trendet promovuese;zhvillimin e distribuimit – duke siguruar disponueshmerine dhe mbajtjen e te gjitha njesive te stokut (skus).zbatimi dhe koordinimi i aktiviteteve të dakorduara të marketingut (pozicionet dytësore, komunikimi i ofertave speciale);monitorimi i aktiviteteve të produkteve;kualifikimet e kërkuara:përvojë pune minimum 2-3 vite si merchandiser/e apo agjent/e të shitjës, menaxher shitje në produkte ushqimoreaftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale;të jenë të pajisur me patentë, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

KAMARIER PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kamarierkushte shume te mira punepagesa e kenaqshmeturni i pare

Botuar më 22/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

AGJENT IMMOBILIAR PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kriteret e aplikimit:? mosha +25 vjec? arsim i larte? angazhim full time? eksperience e meparshme ne shitje perben avantazh? aftesi te mira komunikuese? bashkepunues, energjik dhe ambiciozcfare ofrojme ne?– trajnime te vazhdueshme per zhvillimin tuaj– bashkepunim me nje staf mikprites, pozitiv dhe suportues– ambjent pune komod– portofol i larmishem pronash dhe klietesh ne sistemin tone– promovim ne varesi te eksperiences dhe performances, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion
)