Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KAMARIER/E ENOTEKA "JOHAN", Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 26/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

PASTICIER/E ENOTEKA "JOHAN" Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 26/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

SHEF SALLE ENOTEKA "JOHAN", Kerkon: * Shef/e Salle. Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 26/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

EKONOMISTE Njoftime pune - ENOTEKA "JOHAN" Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 26/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

PUNONJESE PASTRIMI Njoftime pune - HOTEL IDEA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nje dite ne jave pushim., Adresa: Bulevardi "Zogu I", perballe Ministrise se Drejtesise, rruga Dervish Hatixhe

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

MIREMBAJTES HOTELI Njoftime pune - HOTEL IDEA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nje dite ne jave pushim., Adresa: Bulevardi "Zogu I", perballe Ministrise se Drejtesise, rruga Dervish Hatixhe

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

RECEPSIONIST Njoftime pune - HOTEL IDEA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nje dite ne jave pushim., Adresa: Bulevardi "Zogu I", perballe Ministrise se Drejtesise, rruga Dervish Hatixhe

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

KAMARIER/E Njoftime pune - BAR "FIRST" Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese shume e mire |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Blv. "Gjergj Fishta", rr. "Nikolla Jorga", prane ish Ekspozites

Botuar më 26/03/2023
Ofrohet pagese shume e mire

PJATALARESE NJOFTIME PUNE - RESTORANT "SHTEPIA JONE" Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga shume te mira + sigurime |

Kushte te mira pune, Adresa: Bulevardi "Gjergj Fishta", perballe Trendafilit te Bardhe.

Botuar më 26/03/2023
Ofrohen paga shume te mira + sigurime

SPECIALISTE BYREKU Njoftime pune - Byrektore Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 leke |

Te dije te bej byrekun trekendesh paga. Kushte shume te mira pune. Nje dite ne jave pushim, Adresa: Rr. "Bardhok Biba", prane 15 Kateshit

Botuar më 26/03/2023
50.000 leke
)