Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SALLATIERE "GABRIEL" Restaurant, kerkon: * Sallatier/e.

Paga: ** OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

* TE INTERESUARIT TE KENE EKSPERIENCE DHE TE JENE KORREKTE NE PUNE, Adresa: Mbrapa kullave Binjake

Botuar më 25/02/2024
** OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

NDIHMES KUZHINIER/E RESTORANT ENOTEKA "JOHAN" Kërkon të punësojë

Paga: * * OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

* 1 DITE NE JAVE PUSHIM. * AMBIENT DHE STAF I PERKRYER, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 25/02/2024
* * OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

PJATALARESE RESTORANT ENOTEKA "JOHAN" Kërkon të punësojë

Paga: * * OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

* 1 DITE NE JAVE PUSHIM. * AMBIENT DHE STAF I PERKRYER, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 25/02/2024
* * OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

MOTORRIST RESTORANT ENOTEKA "JOHAN" Kërkon të punësojë

Paga: * * OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

* 1 DITE NE JAVE PUSHIM. * AMBIENT DHE STAF I PERKRYER, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 25/02/2024
* * OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

SANITARE RESTORANT ENOTEKA "JOHAN" Kërkon të punësojë

Paga: * * OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

* 1 DITE NE JAVE PUSHIM. * AMBIENT DHE STAF I PERKRYER, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 25/02/2024
* * OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

SALLATIERE RESTORANT ENOTEKA "JOHAN", kerkon: * Sallatier/e.

Paga: * * OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

* 1 DITE NE JAVE PUSHIM. * AMBIENT DHE STAF I PERKRYER, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 25/02/2024
* * OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

NDIHMES KAMARIER/E "GABRIEL" Restaurant Kërkon të punësojë

Paga: ** OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

* TE INTERESUARIT TE KENE EKSPERIENCE DHE TE JENE KORREKTE NE PUNE, Adresa: Mbrapa kullave Binjake

Botuar më 25/02/2024
** OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

HOSTESS "GABRIEL" Restaurant, Kërkon të punësojë

Paga: ** OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

* TE INTERESUARIT TE KENE EKSPERIENCE DHE TE JENE KORREKTE NE PUNE, Adresa: Mbrapa kullave Binjake

Botuar më 25/02/2024
** OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

NDIHMES KAMARIER/E RESTORANT ENOTEKA "JOHAN" Kërkon të punësojë

Paga: * * OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

* 1 DITE NE JAVE PUSHIM. * AMBIENT DHE STAF I PERKRYER, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 25/02/2024
* * OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

KAMARIER/E RESTORANT ENOTEKA "JOHAN" Kërkon të punësojë

Paga: * * OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

* 1 DITE NE JAVE PUSHIM. * AMBIENT DHE STAF I PERKRYER, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 25/02/2024
* * OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE
)