Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MOTORRIST PER SHPERNDARJE ENOTEKA "JOHAN", kerkonL *MOTORRIST / SHOFER

Paga: Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE , |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 26/03/2023
Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

MOTORRIST ENOTEKA "JOHAN", Kërkon të punësojë

Paga: Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE , |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 26/03/2023
Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

SANITARE ENOTEKA "JOHAN", Kërkon të punësojë

Paga: Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE , |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 26/03/2023
Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

PJATALARESE ENOTEKA "JOHAN", Kërkon të punësojë

Paga: Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE , |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 26/03/2023
Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

SALLATIERE ENOTEKA "JOHAN", Kërkon të punësojë

Paga: Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE , |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 26/03/2023
Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

NDIHMES KUZHINIER/E ENOTEKA "JOHAN", Kërkon të punësojë

Paga: Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE , |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 26/03/2023
Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

KUZHINIER PER SUSHI ENOTEKA "JOHAN", Kërkon të punësojë

Paga: Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE , |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 26/03/2023
Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

KUZHINIER/E ENOTEKA "JOHAN", Kërkon të punësojë

Paga: Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE , |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 26/03/2023
Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

SHEF KUZHINE ENOTEKA "JOHAN", Kërkon të punësojë

Paga: Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE , |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 26/03/2023
Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

NDIHMES KAMARIER/E ENOTEKA "JOHAN", Kërkon të punësojë

Paga: Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE , |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 26/03/2023
Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |
)