Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJESE PASTRIMI Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kërkesat:1) Mosha e preferuar nga 21 deri 40 vjeç;2) Të ketë 1 deri në 2 vjet përvojë të mëparshme në këtë pozicion;3) Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës dhe komunikim shumë të mirë nëambientin e punës;4) Të ketë prezencë dhe paraqitje të rregullt.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Punëtore Pastrimi/Sanitare” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:burimetnjerzore@yahoo.com* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 08/04/2020
e kenaqshme

HOSTES Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(femer). Kërkesat:1) Mosha e preferuar nga 21 deri 35 vjeç;2) Të ketë përvojë të mëparshme në këtë pozicion dhe te modelingut.3) Të ketë mbaruar arsimin e mesëm. Arsimi i lartë ka avantazh;4) Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës, ndërgjegje të lartë dhe vëmendjenë detaje;5) Të ketë shkathtësi komunikimi me klientët dhe sjellje shumë të mirë në përshtatje meambientin e punës;6) Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;7) Të ketë prezencë dhe të jetë person reprezentativ.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Hostess” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 08/04/2020
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER/E Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kërkesat:1) Mosha e preferuar mbi 21 vjeç;2) Të ketë përvojë të mëparshme në këtë pozicion;3) Të ketë mbaruar arsimin e mesëm profesional (Shkollë e Mesme Hoteleri-Turizëm) ose kurse të formimit profesional në profilin: kuzhinier;4) Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës, ndërgjegje të lartë dhe vëmendjenë detaje;5) Të ketë prezencë dhe paraqitje të rregullt.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Ndihmës/e kuzhinier/e” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 08/04/2020
e kenaqshme

KAMARIERE Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(femer). Kërkesat:1) Mosha e preferuar nga 21 deri 35 vjeç;2) Të ketë përvojë të mëparshme në këtë pozicion;3) Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës, si dhe të jetë e aftë të punoj nëgrup;4) Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi me klientët dhe sjellje shumë të mirë nëpërshtatje me ambientin e punës;5) Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;6) Të jetë person reprezentativ.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Kameriere” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 08/04/2020
e kenaqshme

KUZHINIER Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi. Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Recepsioniste” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 08/04/2020
e kenaqshme

MOTORRIST PER SHPERNDARJE "ARTIGIANO" RESTAURANT Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Kushte shume te mira pune. Me eksperience pune, Adresa: Artigiano Vila, pas Piramides

Botuar më 06/04/2020
shume e mire

BANAKIER GENERAL BAR

Paga: e mire |

Tiranë

Botuar më 06/04/2020
e mire

STAF RESTORANTI Kompania e njohur Amerikane, BURGER KING® e pranishme në rreth 100 shtete të botës

Paga: e kenaqshme |

Per Restorantet e saj edhe ne Shqiperi.Punonjësit do të kenë prioritet mikëpritjen e klientëve, marrjen e porosive si dhe përgatitjene ushqimit. Të asistojnë në operacionet e përditshme të Restorantit dhe të sigurojnë pastërtinë epërgjithshme të tij. Kërkesat: • Të jeni të orientuar në shërbimin ndaj klientit;• Të jeni të motivuar të punoni ne grup;• Të jeni të gatshëm të punoni me orar fleksibël;Eksperience në këtë lloj industrie është e preferueshme. Ne ofrojme kushte të shkëlqyera pune, pagesë konkuruese, 2 ditë pushim në javedhe mundësi zhvillimi në karrierë.Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në adresën emailit: Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen.

Botuar më 06/04/2020
e kenaqshme

STAF KUZHINE PESHKU Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+ sigurime |

Per kuzhine peshku, me eksperience pune, Adresa: Komuna e Parisit, Tiranë

Botuar më 03/04/2020
e kenaqshme+ sigurime

NDIHMES PICIER Bar Restorant Gelateri Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme (mbi tregun), |

Te kete eksperience te mepershme ne nje pune te tille dhe te zoteroje gjuhen italiane, te kete eksperience dhe te zoteroje gjuhen italiane., Adresa: Zone qendrore Rruga e Bogdaneve

Botuar më 02/04/2020
shume e kenaqshme (mbi tregun),
)