Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Botuar më 29/01/2023
e kenaqshme

PUNONJESE BULMETI Njoftime pune - Supermarket Joena 2 shpk Kerkon te punesoj: Punonjese Bulmeti

Paga: 40.000 - 50.000 leke |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Frosina Plaku", pallati Helix

Botuar më 29/01/2023
40.000 - 50.000 leke

KASIERE Njoftime pune - FRESHMART Rr. "Ndre Mjeda", ish Parku Autobuzave Kerkon te punesoj: Kasiere069

Paga: 40.000 leke |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Ndre Mjeda", ish Parku Autobuzave

Botuar më 29/01/2023
40.000 leke

PUNONJESE BULMETI Njoftime pune - SUPERMARKET JOENA OFRON VENDE TE LIRA PUNE: Punonjese Bulmeti

Paga: deri ne 50.000 leke |

Kushte te mira pune, Adresa: 21 Dhjetori, perballe Hotel Mondial, prane Bar Oslo

Botuar më 29/01/2023
deri ne 50.000 leke

KASIERE Njoftime pune - SUPERMARKET JOENA OFRON VENDE TE LIRA PUNE: KASIERE

Paga: deri ne 50.000 Leke |

Kushte te mira pune, Adresa: 21 Dhjetori, perballe Hotel Mondial, prane Bar Oslo

Botuar më 29/01/2023
deri ne 50.000 Leke

KAMARIER BARI DHE RESTORANTI Njoftime pune - SUPERMARKET JOENA OFRON VENDE TE LIRA PUNE: Kamarier Bari dhe Restoranti

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: 21 Dhjetori, perballe Hotel Mondial, prane Bar Oslo

Botuar më 29/01/2023
e kenaqshme

PUNONJESE KOZMETIKE Njoftime pune - SUPERMARKET JOENA OFRON VENDE TE LIRA PUNE: Punonjese Kozmetike

Paga: deri ne 50.000 leke |

Kushte te mira pune, Adresa: 21 Dhjetori, perballe Hotel Mondial, prane Bar Oslo

Botuar më 29/01/2023
deri ne 50.000 leke

PUNETORE MARKETI Njoftime pune - SUPERMARKET JOENA OFRON VENDE TE LIRA PUNE: Punetore Marketi

Paga: 40.000 leke |

Kushte te mira pune, Adresa: 21 Dhjetori, perballe Hotel Mondial, prane Bar Oslo

Botuar më 29/01/2023
40.000 leke

KASAP Njoftime pune - SUPERMARKET JOENA OFRON VENDE TE LIRA PUNE: Kasap

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: 21 Dhjetori, perballe Hotel Mondial, prane Bar Oslo

Botuar më 29/01/2023
e kenaqshme

SHITESE Njoftime pune - FURRE BUKE MESDHEU Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + sigurime + 2 dit pushim + ushqimi |

Kushte te mira pune, Adresa: Prane Shkolles se kuqe, Tiranë

Botuar më 29/01/2023
e kenaqshme + sigurime + 2 dit pushim + ushqimi
)